Початком новорічно-різдвяних свят у черкаському міському Центрі комплексної реабілітації «Жага життя» стала вистава інклюзивного театру «Відкриті серця», який діє у Центрі.

267358614_1782473481962431_1835683406025335291_n

Про це повідомляють в Департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

«Вистава має філософську назву «Двері» і глибокий позитивний зміст, - пояснює організатор культурно-дозвіллєвої роботи Центру Наталя Байда. – Це чарівні двері у світ добра, щастя, мужності, віри у себе. Кожен, заходячи у ці двері, знаходить для себе саме ті чесноти, яких їм не вистачає в житті».

«Ми готувалися 2 місяці, залучили майже 20 дітей та молоді з інвалідністю нашого Центру до участі. Прикраси і декорації сцени нам благодійно зробив Інститут Комп'ютерних технологій та дизайну м.Черкаси Київського національного університету технологій та дизайну. Ми надзвичайно вдячні директорці закладу Світлані Натрошвілі, та доценту кафедри дизайну і гуманітарних дисциплін Ірині Поповій, які разом зі студентами допомагали прикрашати залу до свят», - відзначила директорка Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "ЖАГА Життя" Наталія Воронкіна.

«Кожне свято у цьому закладі приносить стільки позитиву, радості, що я просто вражена! Які у нас діти розумні, добрі, талановиті, - ділиться враженнями пані Таміла, мама вихованця Центру.

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка і депутатів міської ради усіх вихованців та колектив Центру «Жага життя» привітав директор департаменту соціальної політики Євгеній Данченко. Він передав солодкі подарунки. А вручив дітям солодощі святий Миколай.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100