реклама

реклама

До чергової частини Черкаського райвідділу міліції звернулася дирекція лісового господарства з повідомленням про те, що на території лісництва виявлено незаконний посів нарковмісної рослини коноплі.

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків вирушили до місця посіву разом з лісником, який і виявив його, коли оглядав територію. Дорогою лісник розповів правоохоронцям, що, оглядаючи місцевість, за якою він нещодавно був закріплений, наткнувся на кілька рослин коноплі. Коли ж пройшов трішки далі, то побачив ділянку, повністю засаджену нарковмісними рослинами.

Галявина, на якій виявили посів коноплі, була добре замаскована, оскільки з усіх боків її оточували кущі бузини. Правоохоронці встановили, що ділянка раніше регулярно оброблялася, оскільки коноплі росли рівними рядами, а їхня висота сягала двох метрів.

Після складання необхідних документів за фактом виявлення незаконного посіву було прийнято рішення про негайне знищення ділянки з отруйним зіллям. Процес знищення тривав декілька годин, протягом яких працівники міліції викорчували 350 рослин коноплі та знищили їх шляхом спалення, інформує прес-служба обласної міліції.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100