реклама

реклама

Придніпровський районний суд Черкас виніс вирок вчительці, яка на очах дітей та колег побила колишню родичку. Інформація про це розміщена в Єдиному реєстрі судових рішень, пише «Про все».

himnaziia77248000_n

Інцидент стався у Черкасах наприкінці вересня 2020 року в гімназії №9. Освітянка та її колишня сваха почубилися через онуків, які навчалися в цьому закладі. Саме вони стали предметом бійки.

«Вона тихенько постукала та відкрила двері, кивком голови привіталася з підсудною. В цей момент її побачив внук, який сидів на останній парті. Вона помахала рукою онуку, щоб він вийшов до неї, так як вона мала намір з ним поговорити та дізнатися, де інша дитина. Онук встав і направився до неї. В цей час підсудна підійшла до дверей і стала їх причиняти, ставити коліно, щоб дитина не могла вийти. Однак онук прослизнув і вийшов до неї в коридор», - описується у судовому протоколі версія потерпілої.

Аби сваха не забрала дитину, педагогиня її зупинила й почала наносити удари й штовхати. Підсудна на засіданні не визнала, що била суперницю.

«Побиття не було, вони між собою штовхалися. Якби вона була така побита, то хіба б вона ходила дві години по шкільному дворі і чекала на поліцію. Також зазначає, що поява потерпілої  її здивувала, так як в школі в цей час був карантин. Вона ввела в оману охоронця, якому неправдиво повідомила, що іде до директора, а сама пішла до неї в клас. Вважає, що не вона била потерпілу , а навпаки, остання штовхала та провокувала її. Під час штовханини онука біля них не було, оскільки в цей час онука забрала вчителька історії і вони сиділи біля вікна», - йдеться в документі.

Після скандалу в закладі була скликана комісія і вчительку притягнули до відповідальності. Нині вона не працює в гімназії.

Суд визнав жінку винною в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень. Вона має заплатити 850 гривень штрафу та 5 тисяч моральної компенсації.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 ТИР 14.02.2022 17:12
і це зразкова гімназія ,яка дивним чином отримує найбільше з громадського бюджету розвитку. Скандал за скандалом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #4 Сидоров. 14.02.2022 16:13
Такі вчителі зараз. Наявність диплому не означає , що людина є вихованою , інтелігентною. Такі і діти ростуть. Я маю на увазі , що вчителька ні в якому разі не повинна була допустити до бійки, тим більш стати її ініціатором.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 123 14.02.2022 15:52
Виходить, що в школі дирекція - це зграя лицемірів, які не змогли, чи не схотіли відстоювати права своєї колеги. А за рішення суду я, взагалі, мовчу. На уроці вчитель несе відповідальніст ь за кожного учня (не тільки моральну, а і юридичну) і ніхто не може просто так приходити, і забирати дитину з заняття. Це робиться, виключно, з дозволу батьків, а потім з дозволу вчителя. В цій ситуації, виходить, що вчитель захищав дитину від викрадення!!! Наша країна - країна абсурду!!! Ми всі, ніби, живемо у голові психічно хворої людини!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Альоша 14.02.2022 13:35
Чекайте і в 3-й школі, там дуже ................. полюбляє майно учнів привласнювати. В тому числі нерухоме, і поки що на волі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Путнік 14.02.2022 13:03
Що за дикість?
Хтось прийшов, перервав навчальний процес, когось викликав з уроку, влаштував балаган і вчителька ще винна???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100