Черкаським «майdан'sерам» вдалося вдруге приголомшити журі танцювального телешоу «Майdан's» та вибороти собі перепустку до півфіналу, інформує «Черкаський спорт».


Цього разу телешоу «Майdан's» розпочалося із битви капітанів. Черкаські «майdан'sери» виступали другими. Танцівники постали перед глядачами в образі спецагентів із кінофільму «Матриця», а хореограф команди Максим Оробець – в образі героя фільму месії Нео. Після закінчення виступу глядачі просто «вибухнули» оплесками. Журі виступ черкащан оцінили на 36 балів. У турнірній таблиці Черкаси посіли друге місце, поступившись лише Кривому Рогу, який випередив наше місто лише за кількістю глядацьких голосів.

Відео постановки «Матриця»

У другій частині ефіру наша команда вийшла на сцену в національних костюмах із постановкою «Я люблю Україну». Черкащани фігурами в танці зобразили портрет Шевченка, вишиванку та калину, за що знову отримали найвищі бали від журі. Після другого туру змагань Черкаси нарешті стали лідерами, випередивши навіть Кривий Ріг.

Відео постановки «Я люблю Україну»

У підсумку за результатами глядацького голосування Черкаси стали другими, набравши 92 бали. Першими стали криворіжці із 116 балами. Продовжать черкащани боротьбу за перемогу в танцювальному шоу 22 вересня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100