Учора відбулися позачергові вибори сільських голів у селах Пугачівка Уманського та Острожани й Тетерівка Жашківського районів.

За повідомленням дільничних виборчих комісій, у голосуванні на виборах Пугачівського сільського голови взяли участь 352, або 74 відсотки виборців від їхньої загальної кількості. Сільським головою із трьох кандидатів обрано Валентину Михайлівну Овчіннік. Свої голоси за новообраного сільського голову віддали 183 виборці (52%), повідомляє прес-служба Черкаської облради.

У голосуванні на виборах Острожанського сільського голови взяли участь 410 виборців, або 59 відсотків від їхньої загальної кількості. За результатами виборів сільським головою із двох кандидатів обрано Жанну Миколаївну Хуторянську. За неї проголосували 253 виборці (62%).

У голосуванні на виборах Тетерівського сільського голови взяли участь 625 виборців, або 65 відсотків від їхньої загальної кількості. За результатами виборів сільським головою із шести кандидатів обрано Валерія Олександровича Козюбру. За нього проголосували 364 виборці (58%).

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 гонта 11.09.2012 17:40
А що, на всю черкащину тільки три голови сільських рад не були членами ПР?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100