За пригодами черкаських хлопців автостопом по Україні слідкували місцеві ЗМІ

За пригодами черкаських хлопців автостопом по Україні слідкували місцеві ЗМІ

Один з черкаських мандрівників-автостоперів – Мет -  виклав у своєму Інтернет-щоденнику відеосюжет телеканалу «Вікка» та ролик програми «Зірковий коктейль» на телеканалі «Рось» про їхню автостоп-компанію.

 «А ось і випуск місцевих новин  з нашою участю, - підписує сюжет Матвій. – Розумного ми нічого не розповіли, та й питання  не виходили з ряду. Мені досі смішно, що просто через автостоп у місті про нас така «шумиха».

Тележурналістам хлопці розповіли, що в них досі болять плечі від важких рюкзаків, у яких носили консерви, намети, казанки і навіть електрошокери. А в мандрівці їм найбільше бракувало води.

Хлопці-екстремали зізналися, що познайомилися одне з одним… у церкві, до якої разом ходять. А ведучу «Зіркового коктейлю» пригостили напоєм зі «Швепсу», енергонапою «Red devil» кави «3в1», вершків і малини. Кажуть, раніше його ніколи не робили. І взагалі – люблять експериментувати.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Аня 04.08.2011 15:30
Два слови до купи не можуть зв'язати, а вже оцінюють і гадять на журналістів. Соромоно! Ви ж наче набожні, заповіді забули?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Ursus 04.08.2011 09:45
Думав, хлопці самі по-дурному піаряться. А коли вони поглузували з того, як навколо "події" з їхнім автостопом суєтяться журналісти - тепер навіть поважаю дітлахів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ян 03.08.2011 21:20
Та попса вони, дітки, вони хоч знають що таке зустріч на Ельбі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100