реклама

реклама

Цього понеділка виконувач обов’язків головного лікаря Смілянської міської лікарні Микола Стогній як благодійну допомогу прийняв декілька новісіньких стійок для крапельниць.

89819819_636605987140763_1371220901122539520_o

Ці стійки були виготовлені учнями Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (ЦППРК) за ініціативи та коштом генерального директора науково-виробничого підприємства «ДАК-Електропром», депутата Черкаської обласної ради Олексія Давиденка.

– Попит на це обладнання завжди великий, – сказав Микола Стогній. – Подібні стійки – в постійному цілодобовому обігу у всіх відділеннях, тому більшість з них фізично застаріли і вимушено використовуються медперсоналом через відсутність нових. Тому ми щиро вдячні тим, хто зробив нам такий подарунок.

У свою чергу сам Олексій Давиденко так прокоментував цю подію:

– Ми можемо налагодити випуск не лише стійок для крапельниць, а й іншої продукції, яку потребують лікарні та широкий загал населення, передусім індивідуальні засоби захисту, одноразові шприці тощо. Сьогодні кожна країна, кожен регіон, кожне місто дбають про те, як убезпечити своїх громадян від ураження коронавірусом. Керівники Сміли теж повинні невідкладно взятися за це: не в Туреччину літати, коли повсюди зачиняються кордони, а задіяти невикористаний потенціал передусім у себе вдома. Це буде нашим реальним внеском у боротьбу з небезпечним вірусом, а для хлопців і дівчат, які навчаються робітничим професіям у ЦППРК, хороша практика.

Головний лікар Миколай Стогній зауважив, що з понеділка у всіх медичних закладах Сміли посилені запобіжні заходи епідеміологічної безпеки, тому просять пацієнтів та відвідувачів з розумінням ставитися до вимог і не порушувати встановленого порядку.

Олександр Слєпцовський

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Бувший 17.03.2020 12:55
Дайте бмзнесу гарантии реализации, убрать коррупцию в лобизме интересов,и они продукцией типа стоек для капельниц и медмасок страну завалят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100