реклама

реклама

Опозиційно налаштовані депутати Черкаської міської ради закликають міського голову Анатолія Бондаренка скликати позачергову сесію, щоб допомогти медикам у боротьбі з коронавірусом.

Сесия

Про це у фейсубці повідомив депутат Олександр Радуцький.

«Ми маємо захистити наших медичних працівників, – написав він. – Ми маємо виділити коштів стільки, скільки потрібно для забезпечення боротьби з коронавірусом. Черкаси – єдине місце в країні, в якій медичні працівники знаходяться під загрозою першочергового зараження. Бондаренко – єдиний мер в країні, який самоусунувся від цих проблем».

Нагадаємо, сьогодні вранці директор департаменту охорони здоров’я і медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник написав у соціальній мережі, що при потребі на боротьбу з коронавірусом у 150 млн грн виконком міськради відмовився виділити навіть 10 млн. «Милостиво пообіцяли дати 5 млн. Але пізніше», – написав Олег Стадник і попросив у мера «забрати у нерозумних сірники». «Я у владі, але соромлюсь цього від безсилля цієї влади», – підсумував директор департаменту.

Під час минулої сесії міськради частина депутатів пропонувала перерозподілити кошти міського бюджету на користь медицини. Зокрема, йшлося про можливість передати охороні здоров’я кошти, передбачені на придбання вуличного пилососу та на не не розпочатий капітальний ремонт вулиці Жужоми.

У свою чергу міський голова Анатолій Бондаренко у своєму відеозверненні заявив, що вчора відбулася селекторна нарада із Президентом України Володимиром Зеленським. «Президент каже, що країна повинна жити. Тому що я не знаю, як ми поборемо коронавірус, а економіку можемо вбити, – сказав міський голова. – Тож ми продовжуємо і надалі працювати в місті, щоб наше місто розвивалося, щоб наше місто не зупиняло і капітальні ремонти, і все інше».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 блазень 26.03.2020 20:37
Тре на сесіі підняти питання закриття пірса у річпорту, нам катастрофічне скупчення рибалок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Валентина 26.03.2020 18:37
А може, пане мер, щоб місто розвивалося, треба Вам і виконкому подумати і вирішити долю тих людей, які в цій ситуації добираються до роботи хто як може, в тому числі і пішки з Південно-Західного району до центру та назад після робочого дня-додому. Невже у міськраді немає розумних людей, щоб адекватно розприділити електротранспор т (один-для медиків, наступний перевозить всі інші категорії). Дуже великого розуму треба!!! А люди мучаться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Сергей 26.03.2020 16:36
А от премий себе любимому и своим опричникам в пользу медиков не отказался.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 иван 26.03.2020 16:16
Откаты должны поступать своевременно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100