реклама

реклама

Канівські вулиці 206-ї дивізії, Героїв Дніпра, Енергетиків та інші об'їжджає пожежна машина, обробляючи дороги спеціальним дезінфікуючим засобом. Також є намір обробляти тротуари, прибудинкові та інші території Канівської ОТГ.

IMG_20200401_102158-768x576

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівської міської ради.

Відповідні дії проводяться на виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Ігоря Ренькаса «Про виконання заходів з ліквідації наслідків НС на території Канівської ОТГ» від 30 березня ц.р.

Окрім цього працівники КП «Місто» знезаражують зупинки громадського транспорту, приплави, автовокзал, лавки та дитячі й спортивні майданчики міста. КП «ЖЕК» розпочали дезінфекцію багатоквартирних житлових будинків, зокрема, ліфтових кабін, поштових скриньок, сходових маршів першого поверху кожного під'їзду та дитмайданчиків, що розташовані на прибудинковій території.

«Ми докладаємо максимум зусиль, аби убезпечити канівців від поширення загрозливого вірусу на території нашої громади. Але не забуваймо, що це залежить від кожного з нас! Не варто сидіти і просто чекати, коли хтось прийде і продезінфікує мій будинок, мій під'їзд, мою оселю... Безперечно, ми це будемо робити й надалі, але для більш ефективного результату це потрібно робити по кілька разів на день. Комунальники ж з цим просто не впораються, немає такої кількості працівників. Тому дбаймо про нашу безпеку разом!», – зауважив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100