реклама

реклама

Маньківську ЦРЛ включено до лікарень першої хвилі, де стаціонарно лікують пацієнтів із підтвердженою коронавірусною інфекцією, через це збільшили чисельність працівників на період карантину.

kor-768x503

Про це пише «Дзвін».

Врахувавши клопотання Маньківської ЦРЛ та РДА, голова районної ради Світлана Лещенко днями скликала позачергову сесію Маньківської районної ради.У ході роботи пленарного засідання депутати підтримали внесення змін до структури та граничної чисельності працівників КНП «Маньківська ЦРЛ» на період дії карантину та до Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансового плану комунального некомерційного підприємства Маньківської  районної ради, з якими виступив директор медустанови Юрій Кулик.

Як повідомляє адміністрація КНП «Маньківський ЦПМСД», станом на 24 вересня на стаціонарному лікуванні перебуває один хворий, за минулу добу трьох пацієнтів перевели з стаціонарного на амбулаторне лікування під нагляд сімейних лікарів. На амбулаторному лікуванні у сімейних лікарів перебуває 29 хворих, і на самоізоляції – 76 контактних осіб. Всього за період захворюваності на коронавірусну інфекцію у Маньківському районі проведено 1450 обстежень.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100