sm1 У суботу ввечері в Каневі знайшли мертвою на території загальноосвітньої школи No. 1, де знаходиться дільниця No. 710895 виборчого округу No. 197, члена цієї ДВК Людмилу Гурбич.

За словами голови дільничної комісії Світлани Дорошенко, Людмилі Михайлівні стало зле і вона вийшла з дільниці раніше від інших.

– Її знайшли колеги  на території школи, коли поверталися додому. Точного діагнозу я не знаю. Взагалі знаходжуся зараз в такому стані, що не можу про це навіть говорити, – схвильованим голосом повідомила в коментарі «Прочерку» голова комісії.

Як повідомив "Прочерку" довготерміновий спостерігач Комітету виборців України Яків Прогнімак, у час трагедії він саме знаходився в окружній виборчій комісії. Зі слів інших членів комісії розповідає: того вечора Світлана Григорівна сказала Людмилі Гурбич, що та вже не є членом ДВК і може бути вільною. Натомість голова комісії цю інформацію спростовує.

– Я сама не можу виключити людину з комісії. Я вчора машиною спеціально їздила до окружної виборчої комісії, щоб з'ясувати, як бути далі. Вибачте, я маю повертатися на дільницю: мене чекає дуже багато людей, – закінчила розмову Світлана Дорошенко.

Яків Прогнімак запевняє: ситуація на дільниці дуже нервова і ОВК на трагедію мала б реагувати інакше.
- Розумієте, людина померла не вдома, а безпосередньо на дільниці, - пояснює спостерігач.

Також пана Якова обурює ситуація, що «швидка»> приїхала на місце події через півгодини, хоча лікарня знаходиться за 500 метрів від дільниці.

- Лікарі відмовилися забирати тіло загиблої, тому міліціонери відправили його на експертизу до Черкас, - говорить Яків Прогнімак.

***

ДЕНЬ ВИБОРІВ - спеціальна рубрика "Прочерку" для черкаських новин дня голосування з виборів до Верховної Ради. Ми плануємо подавати оперативну інформацію з виборчих дільниць Черкащини, штабів партій та кандидатів, коментарі спостерігачів та експертів.

Просимо також наших читачів надавати важливу та цікаву інформацію про виборчі події сьогоднішнього дня на електронну адресу нашої редації - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Людина 28.10.2012 15:05
"тіло загиблої" -- виходячи з яких фактів він зробив висновок, що вона саме загинула???
причина смерті встановлюється -- так що давайте не будемо обговорювати чуже горе, надто, якщо його причин ми не знаємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 кактус 28.10.2012 11:51
до людей по людськи треба ставиттися а не як до шматка мяса! Хіба так можна?? Життя - це найдорожче!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100