У різних регіонах України охочі висловити невдоволення призупиненням підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС вийшли на мітинги в ніч з 21 на 22 листопада. Зокрема, небайдужі прийшли на акцію в Ужгороді, Донецьку, Івано-Франківську та Луцьку, пише «Українська правда».


Вийшли підтримати євроінтеграційні настрої українців о пів на другу ночі і троє черкащан. За словами черкаського активіста, архітектора Федора Гонци, нічний вихід на площу ім. Б. Хмельницького – це було не що інше, як порив.

– Просто переписувалися в соцмережах і подумали: «А чому б не вийти?!» – зазначив «Прочерку» Федір Гонца.

Наймасштабнішим мітинг був у Києві. За повідомленням кореспондента «УП», станом на 00.15 22 листопада на Майдані Незалежності висловити невдоволення прийшло близько 1500 людей. Їхня кількість постійно збільшувалася. В центрі також знаходяться кілька автобусів із силовиками. Небайдужі почали самоорганізовуватися за допомогою соціальних мереж.


Нагадаємо, що сьогодні 15.00 в Черкасах відбудеться ході на підтримку євроінтеграційних прагнень «Україна – це Європа». Хода буде від пам’ятника Богдану Хмельницькому до Соборної площі.

Також акція «Я обираю ЄС!» відбудеться в Черкасах у неділю, 24 листопада, о 12.00 на Європейській площі (перед Будинком торгівлі).

«Закликаємо черкащан вийти і засвідчити свій вибір на користь європейської інтеграції. Чому? Бо Янукович надто захопився власними дивідендами, забув, що Україна – не його власність, а мільйони українців однозначно обирають ЄС. Він торгує нашими долями, ставить під ризик наш вибір, бо ми мовчимо. Вийти на центральні площі міст – це наш спосіб сказати собі й світу, що українці не лише зробили вибір, але й гідні його. Прийти на акцію підтримки Угоди – це моральний крок для кожного з нас. Вийти на площу і сказати «Я обираю ЄС!» – це те небагато, що може зробити кожен», – пише в соцмережі «Фейсбук» організаторка акції Таїсія Плахута.

Водночас о 12.00 в неділю на Майдані Незалежності також відбудеться масштабний мітинг на підтримку вступу України до Євросоюзу.

Фото Влада Соделя («Коммерсант»)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #9 Нестор Іванович 22.11.2013 16:29
Коли найвищий керівник держави брехун і дозволяє собі цинічно брехати не тільки власному народові а людям в яких ховає вкрадений у свого народу капітал, то в такого діяча немає майбутнього ні політичного, ні економічного. Ну, а зелякам зауважу, хто в цьому г..... не очаровувася, тому немає в чому і розачаруватись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Чукча 22.11.2013 15:37
А де ж камендант черкасского майдана с порванным воротником (кому как нравится) и потоптаний милицией :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Лоцман 22.11.2013 14:29
Цитую Остап:
В Азіопу не хочу !!!!

Но новой установке Азиопа пишеться теперь Азопа! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Вася 22.11.2013 14:23
Цитую Лоцман:
Что-то Медведчук со своим референдумом попритих. Или теперь уже мнение народа неважно? :-x

За нього все сказав Азаров.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Лоцман 22.11.2013 13:55
Что-то Медведчук со своим референдумом попритих. Или теперь уже мнение народа неважно? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Остап 22.11.2013 12:44
Хочу в Європу !!! В Азіопу не хочу !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Loki 22.11.2013 12:42
Ну шо ж! Торжество демократии! Шо вчора народ выбрав, то чё теперь возмущаться. А вероятность, шо ассоциируют, была ох как высока. Нечего теперь митинговать. Скоро добрые люди из сычуани, покорив россию дойдут и до границ украины. Учитесь теперь хлебать щи! Даже не лаптём, а палочками.))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 стабилизец 22.11.2013 12:08
ВІН и без митинга почуе кожного. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 незнайка 22.11.2013 12:07
Где фото с черкасской пл Б Хмельницкого?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100