реклама

реклама

Містяни, які постраждали під час Революції Гідності у Черкасах, отримають одноразову матеріальну допомогу. Перелік осіб визначили за результатами судово-медичних експертиз.

Гудзенко Про це інформує «Рось».

Загальна сума виплат – більше 2 мільйонів гривень. Кошти виплачуватиме департамент соціальної політики Черкаської міської ради, це державна субвенція, надана відповідно до постанови Кабміну від 11 січня 2018 року.

– Допомога надаватиметься відповідно до ступені тяжкості отриманих тілесних ушкоджень, – каже директор департаменту соціальної політики Черкаської міськради Олег Гудзенко. – На місто Черкаси виділено допомогу 13 особам, із них 11 осіб її вже отримали. Перелік осіб формує Міністерство охорони здоров’я за своїми даними відповідно до результатів судово-медичних експертиз. Загалом у державі за погодженням з Міністерством соціальної політики та Генеральною прокуратурою допомогу отримають 360 осіб.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Антистец 28.02.2018 17:47
От "революции гидности" в Черкассах пострадал Тулуб. Остальные получили что хотели. Это они должны платить за реализацию собственных мечт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Газова угода 2 28.02.2018 17:08
Середа, 28 лютого 2018, 15:38
фото, на якому лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко спілкується з послом Росії у Німеччині Сергієм Нечаєвим.

На фотографії, поширеній МЗС РФ і в “Телеграмі”, і в “Твіттері”, видно, як Тимошенко посміхається до посла Росії, ведучи розмову. З ними поруч – ще один нардеп від “Батьківщини” Григорій Немиря, заступник голови партії та колишній віце-прем’єр-міністр в уряді Тимошенко, який відповідає за міжнародний напрям.
“Поки Сергій Лавров спілкується з Павлом Клімкіним, посол Росії в Німеччині Сергій Нєчаєв спілкується з Юлією Тимошенко. Ось така вона Мюнхенська безпекова конференція”, – йдеться в підписі МЗС РФ до фото.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Малина 28.02.2018 15:08
Волки позорные, скройтесь уже с глаз долой это и будет большой допомогой для всех нас.Засуньте эту помощь себе в сраку козлотня.За четыре года ни одна сволота,которая расстреливала ребят не понесла наказание,а наоборот уже реабилитированн а и не плохо себя чувствует и это мы увидели вчера под верховной гадой.Друзья вы до сих пор верите этой мальдивскосейши ловской псарне?.Не сомневайтесь,чт о их благие намерения ведут нас всех в АД.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Це серйозно? 28.02.2018 13:28
Два мільйони - на 13 осіб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 правда 28.02.2018 12:31
Першими допомогу повинні отримати Казаряни і родина Черевка. Вони найбільше страждали.... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 богдан 28.02.2018 12:18
А тем бабушкам и дедушкам у которых последние гробовые в банках Гонтарева и Вальцман украли вернут .А физлицам у которых в лопнувших банках бизнеса пропали вернут.А доллар по 8 а газ по 70 копеек за куб .А пенсии военным и прочим.Вчера новый "Корд" на 80% состоящий из старых беркутят АТОшникам орал под Верховной Зрадой мы вас в этот раз всех перестреляем в плен брать не будем это как.Значит митингуй чуди бей пали убивай грабь только бери власть и тогда тебе льготы выплаты награды
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100