Три страшні дні з 18 по 20 лютого 2014 року залишаться у нашій пам'яті назавжди. Це були найтрагічніші дні Революції гідності, коли від куль снайперів у центрі столиці загинули більше сотні людей. Саме в ці дні протистояння у центрі Києва досягло свого апогею.

86245674_887315191733761_8751102367904038912_o

Наймолодшому з них - Назару Войтовичу з Тернопільщини - було лише 17. Сказати, що тоді українці отримали шанс – не сказати нічого. Тоді ми отримали можливість змінити все. І не змінили майже нічого.

Черкаська «Демократична сокира», спільно з ГО «УНСО» запрошує усіх бажаючих 20 лютого, о 20.00 зібратись на Соборній площі Черкас, щоб згадати і не забувати тих кривавих подій, інформують в організації.

– Приходьте, зустріньте побратимів, тих з ким пліч опліч стояли проти російських найманців та українських силовиків, - зазначив один з організаторів акції керівник «Демократичної сокири» Ярослав Лавров. - Пам’ять – це теж зброя. І якщо про своїх Героїв не пам’ятає держава, це не означає, що так само повинні робити ми, українці. За нашу незалежність уже заплачено найвищу ціну – людські життя. Тому не можемо собі дозволити забувати, опускати руки, втомлюватися.

Він також зазначив, що хоча організаторами виступає політична партія захід проходитиме без партійних прапорів і звертається до всіх бажаючих та потенційних учасників утриматись цього дня від партійної символіки та політичного забарвлення тих подій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100