реклама

реклама

Яму на перехресті бул. Шевченка – вул. Дашкевича, з якої ще кілька місяців тому влада планувала зробити музей, днями засипали піском.

Сьогодні там устелений нерівний шар піску. 


Поблизу заасфальтована алея. Жовтий паркан, що відмежовував яму, відсунутий на один бік.


Нагадаємо, у понеділок у департаменті житлово-комунального комплексу «Прочерк» запевняли, що яму поки чіпати не збираються, а її подальшу долю вирішуватиме департамент містобудування та архітектури. Також цього дня у яму впала вантажівка. 

Як уже повідомляло наше видання, у січні під час прокладання водогону комунальники знайшли залишки старої будівлі. Згодом виявилося, що раніше там був аптечний склад, де знайшли чимало «цікавинок». Тоді ж влада вирішила зробити на цьому місці міні-музей під склом.


– Будемо накривати, в такому стані вона не повинна бути. До кінця весни там має бути або створений міні-музей, або, якщо такої цінності не буде представляти, то закрити і облаштувати тротуар, – прокоментував під час прес-конференції тодішній міський голова Сергій Одарич.


Днями депутат Черкаської міської ради Валерій Воротник також висловив своє ставлення щодо стану ями, зазначивши, що вона є красномовною ілюстрацією дій колишнього мера.

«Напевне новій міській владі доведеться виправляти і це. Це невеличка ілюстрація того, що насправді відбулося в Черкасах. На щастя, сумну 6,5-річну сторінку історії Черкас ми перегорнули», – запевнив на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» Валерій Воротник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100