реклама

реклама

На будівлі Черкаської філармонії до 9 травня з’явився комуністичний прапор. Фотографію філармонії разом з підписом «Комунiстичний прапор на фiлармонii це цивiлiзовано?» розмістив учора на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» координатор Громадянської мережі «Опора» в Черкаській області Микола Макуха.


«Від сорому прапор почервонів», – зазначив заступник голови Черкаської обласної організації КВУ Юрій Сас. Також він написав, що це ілюстрація ідеологічної шизофренії: «Це чудова наочна ілюстрація ідеологічної шизофренії. У них тільки навички розпилу і дерибану безпомилково спрацьовують. Тому що рефлекторні. А на банер треба було Вадіка Калесніченку чипляти в НКВДешній формі. Для завершеності сюжету...»

«Таваріщі! Пачєму здєсь атсутствуєт расєйскій трікалор?!! Нєпарядак! Устраніть!!! А націаналістічєскій - прібрать!» – саркастично написав голова ГО «Воля ХХІ» Назар Обідзінський.

Голова координаційної ради КМГО «Молода Черкащина» Вікторія Феофілова зауважила, що розміщення стягу взагалі заборонене:

«Здається, кілька років тому вже ж вирішували щодо прапору. Начебто вирішили ж, що не можна. Чи я щось плутаю?» – здивувалася Вікторія.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100