реклама

реклама

Від імені усіх черкащан міський голова Анатолій Бондаренко долучився до своєрідної естафети між обласними центрами України, поставивши свій підпис на Картині Миру, яка  символізує карту нашої держави, уособлюючи її в обличчях зображених на ній українцях.

Нагадаємо, що у понеділок, 7 серпня,  організатори Всеукраїнської культурно-мистецької патріотичної акції «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну» привезли до Черкас Картину Миру, представивши її на Соборній площі містянам на гостям нашого міста.

4_505

Вона за розміром – 4 на 5 метрів, була створена торік дітьми та дорослими з усієї України, і занесена до Національного реєстру Книги рекордів України. Картина складається з пазлів, на яких зображено усміхнені обличчя українців.

Також під час цього заходу було проведено аукціон з продажу картин місцевих художників під гаслом «Мистецтво лікує», частина зібраних коштів від яких буде передана на допомогу воїнам АТО, які потребують лікування та реабілітацію.

Організатором виступає громадська організація «Ти не один», які проводять аналогічні акції у всіх обласних центрах України. Проект фінішує 24 серпня на День Незалежності у прифронтовому місті Покровськ Донецької області, де буде підбито підсумки та відзначено учасників.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 ХМ 09.08.2017 12:01
Цитую Чудеса!:
А при чому Толікові автографи - до цієї картини?

ні до чого , просто лізе всюди вже...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Чудеса! 09.08.2017 10:52
А при чому Толікові автографи - до цієї картини?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 чехов 09.08.2017 08:11
щось там картин місцевих художників не спостерігалось. Були картини школярки з Покровська (Красноармейск ) і вихованців місцевої художньої школи .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100