Художній керівник Черкаського музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка Сергій Проскурня дещо розчарований святкуванням Нового року. Про це він розповів у коментарі «Прочерку».

Фото Сергія Проскурні з особистої сторінки в соціальній мережі «Фейсбук»

Фото Сергія Проскурні з особистої сторінки в соціальній мережі «Фейсбук»

Ще 17 серпня він домовлявся зі своїми колегами-акторами театру святкувати Новий рік разом, зокрема, що 31 грудня та 1 січня театр працюватиме для черкащан. Однак кілька тижнів тому виявилось, що багато з них працюватимуть у новорічну ніч на корпоративах, тож усі заплановані вистави довелося скасувати.

– З одного боку, я радий, що їм вдалося заробити якусь копійчину, а з іншого – сумно, що не змогли відсвяткувати разом, – говорить Сергій Владиславович.

В останній момент плани пана Проскурні кардинально змінилися: він проводжав старий рік у Черкасах з мамою, а зустрічати новий поїхав до дружини у Київ.

Уже сьогодні, 1 січня, Сергій Проскурня знову береться до праці. Каже: роботи багато, адже потрібно готувати вуличну виставу «Назар Стодоля». Вона відбудеться 6 січня о 18.00 на площі біля драмтеатру.

Фото Сергія Проскурні

Фото Сергія Проскурні

– 6-го січня ми покажемо шматок вистави «Назар Стодоля», заколядуємо. У дерев’яній шопці, яку нещодавно спорудили біля театру, урочисто з’являться ясла з маленьким Ісусиком, – натхненно каже Сергій Проскурня.

З цього дня у місті розпочнеться «Різдвяний фестиваль».

За словами художнього керівника драматичного театру, черкаські актори відсвяткують новорічні свята 14 грудня після бенефісу Сергія Боброва.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100