Переломним у своєму житті вважає 2013 рік директорка Будинку культури ім. І. Кулика Ірина Тітовська.

– На початку року я закінчила курси візажа, мріяла про це з дитинства. Пішла з любої для мене роботи на радіо, щоб спробувати себе в культурі, очолила міський Будинок культури ім. І. Кулика. Вступила на факультет режисури – також омріяна професія. Реалізувала свою давню мрію, влаштувавши екологічне свято «ГрінФест». Повезла свого малюка на кілька днів на море – перша його така поїздка. В цілому рік був цікавий, проте і морально важкий, особливо через останні події в Україні та місті, – розповідає про те, яким видався для неї 2013 рік, Ірина Тітовська в коментарі «Прочерку».


За її словами, в Будинок культури Новий рік приходить значно раніше, ніж 1 січня.

– Для нас Новий рік починається з середини грудня. Всі готуються до новорічних концертів, ранків, вітань, корпоративних заходів. Ось на днях частина колективу переодяглась в костюми: була у нас і Снігуронька, і Дід Мороз, і колядники, і циганка, і просто веселі новорічні персонажі. Вони пішли в департамент освіти і гуманітарної політики і в міськвиконком, аби привітати колег, – розповіла колишня ведуча популярної радіостанції «101 Далматин».

Сама ж Тітовська починає святкувати Новий рік аж в обід першого січня.

– Саме в цей день можна розслабитись, вимкнути телефон і провести час із сім’єю, адже до цього часу робота, дзвінки, питання, які треба вирішити тощо. Тому з нетерпінням завжди чекаю не 00:00, а 12:00 першого січня, – розповіла Тітовська.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», в якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2014-го року.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Студент 02.01.2014 14:59
Тітовська нічого сама не створила, ганьба їй, ні стажу, ні досвіду, ні розуму - лише склоки та плітки її заняття!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Тетяна 02.01.2014 10:20
пане мер - навішо ви тримаєте ось цю ..... призначену одаричем!!!!! у неї навіть вищої освіти не має!! Вона лише вступила до Канівського "кулька" - це позор Черкасам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Культура 02.01.2014 10:18
Вікторе Федоровичу - призначте нам нормального директора, бо будемо їхати до міністра культури, чому повар керує будинком культури! А скільки випускників музичного училища без роботи - це ганьба!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Палац молоді 02.01.2014 09:56
Це позор - людина без освіти очолює будинок культури - це друга сисоєва!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 будячок 01.01.2014 17:45
Іриночко! Дай, Боже, тобі наснаги на всі роки... МОЛОДЧИНКА!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100