Фото з сайту "Про головне"

Фото з сайту "Про головне"

Завтра, 16 липня, о 10 ранку з Соборної площі Черкас небайдужі черкащани пішим маршом вирушать на Київ, щоб підтримати врадіївську ходу. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Черкаської обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

– В Об’єднаній опозиції за ініціативи черкаської «Батьківщини» ми порадилися з активом і вирішили підтримати врадіївську ходу проти міліцейського свавілля. Бо в нас на Черкащині міліція також діяла неналежним чином і на виборах, і під час «мовного майдану». Подібні вчинки міліціонерів стаються через день, проте вони не набувають такого резонансу, бо керівники їх на місці швидко «гасять», – сказав Анатолій Бондаренко.

По дорозі черкащани зупинятимуться у населених пунктах, зокрема у Мошнах, у Каневі та інших, збиратимуть підписи проти беззаконня у погонах та проводитимуть імпровізовані мітинги.

18 липня у Києві черкащани приєднаються до мітингу-протесту на Майдані незалежності.

У ході планують взяти участь народні депутати, депутати облради від «Батьківщини», громадські діячі з Черкащини. Учасники ходи вимагатимуть відставки Міністра УМВС Захарченка, люстрації правоохоронних органів, припинення катувань та беззаконня в органах міліції, прокуратури.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100