Провокація в Каневі під час «врадіївської ходи» черкаських опозиціонерів мала закінчитися «зґвалтуванням» дівчат-прокаторів або сутичкою між опозиціонерами та канівчанами. Про це заявив сьогодні на прес-конференції координатор Ради опозиційних сил Леонід Даценко.

Даценко разом зі своїми колегами вже підготував звернення до Генеральної прокуратури, до Міністерства внутрішніх справ і до Президента щодо того, що за ними під час «врадіївської ходи» велася оперативна зйомка. Саме розкадровка такого відео, на його переконання, і стала фотоматеріалом для скандальної статті сайту «Про все».

Опозиціонер не виключає, що провокацію проти нього створив його опонент по канівському округу Богдан Губський.

– Це його почерк – використовувати міліцію в своїх «розводняках». Я не виключаю, що далі по таких сценаріях у Миколи Булатецького можуть знайти наркотики, а в мене – зброю, – зазначив Даценко.

Натомість Леонід Миколайович не вважає аморальним розпиття пива на березі Дніпра разом із канівчанами:

– От декого обурює, що ми на березі Дніпра варили кашу та пили пиво. Якщо це великий злочин чи щось аморальне, то значить 99 % нормальних українців займаються такою «аморальщиною», – аргументував Даценко.

Не розуміє опозиціонер і реакції людей щодо його обіймів із дівчатами на фото.


– За час виборчої кампанії і сьогодні я обнявся і поцілувався із сотнями і дівчат, і жінок. Я думаю, так само і Микола Іванович. Ну, а він ще ж любить подуркувати, особливо перед жінками: поцілувати їх, пригорнути… Ви ж його знаєте! – наголосив Даценко.

Провокація дівчат-«поціновувачок опозиціонерів», на думку Даценка, мала закінчитися «зґвалтуванням».

– Оскільки була інформація про те, що ми будемо ночувати в наметах, найкращим варіантом був сценарій із провокаторами-дівчатами. Цей сценарій мав закінчитися, за схемою, що відпрацьовувалась, – «зґвалтуванням».

Леонід Даценко також ще раз наголосив, що їхня «хода» до Києва на підтримку врадіївчан не планувалася бути «пішою». Опозиціонери одразу планували певні частини шляху проїжджати на авто.

– Багатьох подивувало, що наші колеги мають нормальні автомобілі, що вони їздять не так, як Даценко, на «Славуті». Закидають Анатолію Бондаренку чи Миколі Булатецькому, що вони мають джип. Микола Іванович має не 200 гектарів землі, як дехто говорить, а трохи більше, вирощує кукурудзу, а вона останніми роками вродила, тому я абсолютно нормально сприймаю, що людина може собі купити гарний автомобіль і на ньому рухатись. Так само і пан Бондаренко. Він, до речі, не ховається десь по кущах із тим автомобілем, на якому він їздить. Довгий час він очолював серйозні структури і має змогу їздити на нормальному автомобілі, – зазначив Даценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100