реклама

реклама

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб, який перервав відпустку, відвідав Черкаську Третю міську лікарню швидкої медичної допомоги, де лікуються постраждалі після спроби захоплення будівлі ОДА. Це 27-річна Ольга Галушко, на яку з ОДА скинули вазон, та заступник  начальника Соснівського райвідділу міліції Віталій Кравченко. Про це інформує прес-служба голови ОДА.

 

Як відомо, дівчину з тяжкою травмою голови одразу госпіталізували у нейрохірургічне відділення Третьої міської лікарні швидкої медичної допомоги в Черкасах та прооперували. За словами медиків, наразі її стан є стабільно тяжким.

– Завдяки проведеному лікуванню спостерігаємо хоч і слабку, та все ж позитивну динаміку. Якщо після операції пацієнтка була в стані тяжкої коми, то зараз уже є певні зрушення, втім робити прогнози зарано, – сказав головний позаштатний нейрохірург області Денис Годлевський, якого залучили до лікування дівчини.

Під час відвідування хворої очільник області поспілкувався з її мамою. Сергій Тулуб запевнив, що лікування Ольги знаходиться під його особистим контролем.

– Я поспілкувався з лікарями і щиро радий тому, що є надія на одужання вашої доньки, – сказав він. – Я більш ніж впевнений, медики зроблять все від них залежне для того, щоб поставити Ольгу на ноги, але зараз ми можемо сподіватися тільки на Бога. Будемо молитися, аби ця молода людина якнайшвидше одужала.

У цій же лікарні перебуває постраждалий міліціонер – заступник начальника Соснівського райвідділу міліції, начальник міліції громадської безпеки Віталій Кравченко. Закриту травму живота й грудної клітини правоохоронець отримав того ж вечора під час штурму ОДА.

– Того дня на Соборній площі я забезпечував громадський порядок, – каже міліціонер. – Я закликав протестувальників зупинитися і не чинити протиправних дій. Але вони мене не слухали, били вікна та хватали нас – правоохоронців – за формений одяг і намагалися зірвати пагони... Я отримав кілька ударів, після чого знепритомнів і, на жаль, далі нічого не пам’ятаю...

Сергій Борисович подякував йому за вірну службу та побажав скорішого одужання, зазначається у повідомленні прес-служби.

– Я бачу сьогодні на лікарняних ліжка дві молоді людини. Обоє постраждали внаслідок подій 23 січня, – сказав він. – Одна з них – Ольга Галушко – з тяжкою травмою голови й перебуває зараз у комі. Це молода й активна дівчина, аспірантка й екскурсовод, яка має певні цілі у своєму житті, погляди і власну точку зору. Своїм перебуванням під час пікету намагалася відстояти громадянську позицію. Другий – працівник міліції Віталій Кравченко – того вечора охороняв громадський порядок, виконуючи свої службові обов’язки. Постраждали обидві сторони. На мою думку, вихід з цього один – сідати за стіл переговорів і домовлятися. Хотілося б вірити, що вже найближчими днями все завершиться. Тому що найбільша втрата – це втрата життя чи здоров’я людини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #41 МИКОЛА 26.01.2014 23:45
МАЛО ТОГО, ЩО "ГЕРОЙ", ВІН ЩЕ Й НАХАБНИЙ ЦИНІК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #40 Доцент 26.01.2014 21:10
Цитую герой:
Цитую Світлана:
Цитую Ковпак:
вихід з цього один - садити екстремістів на нари, а не гратися у демократію

Так і нехай відповідають за скоєне, а Тулуб молодець, ось вам і показник хто є хто, нехай з Іспанії але перервав відпустки, а карасі та булатецькі нетравили шп...ну і вкущі.
Сергію Борисовичу не слухайте нікого, ми підтримуєм вас, вийшло погроми робити не місто і не область, нормальні люди засуджують той безпрєдєл який сотворили так звані активісти - це позор робити наругу над власним містом, європейці де живуть не гадять, тож Європу з себе треба починати, ви молодець в черговий раз захоплююсь вами як очільником області

Спасибо, Галя! Кто как не ты поддержит в трудную минуту.

Галяти можна вдома, а якщо офіційно, то потрібно писати правельно, наприклад Галина Миколаївна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #39 Stalker 26.01.2014 21:08
Поведінка цього хероя це вершина цинізму. По закону голова ОДА відповідає за все, що відбувається в області. Заява про добровільну відставку значно помякшить його провину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #38 Это так 26.01.2014 20:14
Цитую Сергей:
Фарисей ,хам и трус. Очень опасный.Не призывайте к его совести ее у него давно нету.ЛЮЦИФЕР!

Более подлого и ом....тельного создания не носила земля Черкащины
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #37 Сергей 26.01.2014 18:30
Фарисей ,хам и трус. Очень опасный.Не призывайте к его совести ее у него давно нету.ЛЮЦИФЕР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #36 yazon din alt 26.01.2014 16:04
Панове журналісти ,а який саме ПАГІН одірвали міліціонеру Кравченку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #35 Уксус 26.01.2014 14:26
Поздно ..... Одарич уже обо всем позаботился.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #34 Мефодій 26.01.2014 14:26
Цитую zip:
.. Vladelets zavodov, fabrik, parohodov


Красунчик - Ви мені покажіть хоч одного політика без бізнесу ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #33 zip 26.01.2014 12:44
.. Vladelets zavodov, fabrik, parohodov
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #32 ххххх 26.01.2014 10:44
Цитую Василь:
Організатор провокацій, палкий прихильник надзвичайного стану Сергій Тулуб підставив партіотичну молодь. Тітушки партії ригионів, які трощили меблі - отримали по 5 тисяч баксів за участь в операції. А молодь - у тю..му.

Якщо ОДА штурмували т....тушки - тоді Булатецький проплачений агент Тулуба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100