реклама

реклама

32 особам, протягом минулої доби, надали допомогу працівники травмпункту КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги». Про це журналісту «Прочерку» повідомив завідувач травмпункту Сергій Королік.

– За минулу добу до нас звернулися 32 особи. Цей показник середній. Різкого зросту кількості звернень, саме через погодні умови, поки що немає. Коли це все почне танути, а потім примерзне, тоді почнуться масові звернення. Окрім того, багато хто з травмою зараз не може дістатися до лікарні, тобто результат ми побачимо тільки завтра-післязавтра, – розповів Сергій Королік.

IMG_20231127_150434_039

Начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці», що південний атмосферний вихор створив в області надзвичайно складні погодні умови. Спостерігалися сильні снігопади, тривалі хуртовини, налипання мокрого снігу, вітер з небезпечними 15-24 м/с, снігові перемети, на дорогах ожеледиця.

За словами Віталія Постриганя, епіцентром негоди стали м. Черкаси та Золотоніщина, де практично за добу випало 37 мм снігу, що становить місячну норму.

За даними від Черкаської міськради, на розчищенні снігу у місті були задіяні близько 40 одиниць техніки, з них 25 – комунальних підприємств «ЧЕЛУАШ», «Черкаська служба чистоти» та «Екологія». Наразі комунальники розпочинають посипати автошляхи сіллю.

– Ми продовжуємо робити все можливе для боротьби з наслідками негоди, але варто зважати на те, що негода й далі вирує. Водії та дорожники втомлені, але продовжують роботи, працюючи по 14 годин, – повідомили в комунальному підприємстві «ЧЕЛУАШ».

У місцях, де техніка не має можливості проїхати, працюють працівники дільниці з ручного прибирання шляхів та дільниці з благоустрою у складі 170 робітників. Вони ж розчищають зупинки громадського транспорту, узвози та пішохідні переходи.

Через складні погодні умови заклади загальної середньої освіти міста працюють сьогодні в дистанційному режимі.

Юлія Капуш

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Рубрику Сніг 28.11.2023 11:05
Треба розширити, та зробити підрубрикою рубрики "Негода". "Негода.Зима.(Сніг, Хуртовина, Ожеледь, Мороз,..), "Негода.Весна.(Повінь, Змитий асфальт.,..),....... Далі як і основною рубрикою - пререможці-борцуни в підрубриці. Макдональдс - розламати, а на його місці, вибити фінансування й відбудувати міську "Дошку Пошани", з крупними пультретами героїв-борцунів. .... Голові - велику грошову премію!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100