реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко в коментарі журналістам розповів про результати боротьби з наслідками негоди в Черкасах. За його словами, наразі в Черкасах вдалося повністю відновити постачання води, утім, ситуація з високовольтними лініями електропередач лишається достатньо складною. Більше з тим – із дня на день синоптики прогнозують погіршення погодних умов.

image.php Про це інформує прес-служба міської ради.

«Сьогодні о другій ночі аварійним бригадам вдалося відновити електропостачання, а відтак – і роботу Дніпровської водоочисної станції. О 2:50 19 січня працівникам комунального підприємства «Черкасиводоканал» вдалося запустити агрегатні насоси. Поступово, на ранок, в оселях черкащан почала з’являтися вода. Додам, що тиск у мережах водопостачання станом на 8:00 досягав рівня 1,6 при нормі – 2,6, – сказав Анатолій Бондаренко. – На жаль, ситуація з лініями електропередач лишається критичною. Сьогодні там працює ще 2 бригади високовольтників. Оскільки всі раніше виявлені пошкодження локалізовані, але знаходять нові. Одне із основних завдань зараз – відремонтувати резервну лінію. Аби на випадок нової аварії, ми могли переключити живлення».

За його словами, над обстеженням повітряних ліній та усуненням пошкоджень працювали чотири аварійні бригади ПАТ «Черкасиобленерго» (а це – 14 осіб та 10 одиниць техніки). Для надання їм допомоги в умовах високого снігового покрову Черкаським міськрайонним відділом управління ДСНС в області було залучено ще 5 одиниць техніки та 21 рятувальник. Ремонтники працювали і вночі. Для цього використовували освітлювальні вежі.

Разом із тим, мер прокоментував окремі закиди про нібито можливість живлення Дніпровської водоочисної станції від генератора. Каже: для роботи водозабору його потужностей не вистачило б.

Тим часом оперативний штаб із ліквідації наслідків негоди під керівництвом міського голови в Черкасах продовжить свою роботу.

Анатолій Бондаренко водночас подякував і всім підприємцям, які проявили небайдужість, соціальну відповідальність та допомагали владі боротися з негодою.

«Зокрема, фактично всі підприємці, які здійснювали ремонт дорожнього покриття в обласному центрі, допомогли нам із технікою. Надали нам грейдери, навантажувачі для очистки вулиць від снігу, автомобілі для його вивезення, – говорить він. – Як міський голова щиро вдячний усім працівникам цих підприємств, які допомагали нам усувати наслідки негоди».

На КП «Черкасиводоканал» повідомили, що завдяки оперативній роботі працівників підприємства в найкоротші терміни вдалося повністю відновити у місті водопостачання. Наразі всі насосні станції працюють в звичному режимі, резервуари чистої води заповнені, а робочий тиск у водорозподільній мережі відновлено.

Поривів на магістральних водогонах та міських мережах не виявлено. Обладнання не постраждало. Місто повністю забезпечене питною водою.

реклама

Коментарі  

 
+2 #23 пІнна 21.01.2018 15:51
[quote name="язон"][quote name="Павло II"]
Меру И не всё то ,что написано в пІнною не соответствует реальности.
Дизель покупать НАДО было ещё 30 лет назад, при запуске водозабора. Так господарники в мерії, чи тільки для себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #22 язон 21.01.2018 11:43
Цитую Павло II:
Меру неуку!

У Вас хватит образования понять, что у мэра до принятия бюджета денег нет не только на покупку или аренду дизеля, но и на аренду тракторов для уборки снега? А посчитать способны, за за сколько дней можно было бы этот дизель доставить в Черкассы, расконсервирова ть и запустить? Я уж не говорю о том, что далеко не каждый дизель подойдёт водозабору по техническим параметрам. И не всё то ,что написано в объявлениях - соответствует реальности.
Дизель покупать НАДО было ещё 30 лет назад, при запуске водозабора. Но если 30 лет не чесались - что толку вопить, что в доме пожар, а вёдер не купили, и призывать вместо тушения пожара ехать в супермаркет? Авария устранена - теперь и надо не спеша и основательно разбираться, называть ВСЕХ виновников, которые довели город до этой беды, и призывать их к ответу. ПО ЗАКОНУ. И не один мэр тут виновник. Сосны, которые рвали провода -подрастали в охранной зоне ЛЭП 30 лет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #21 пенсіонери 21.01.2018 11:19
Цитую Материнська порада:
Цитую пенсіонери:
Наша особиста подяка Анатолію Васильовичу за його материнську турботу про містян.

Коли пишите про чоловіка,слово материнська,яко сть не підходить.не дарма депутати хотіли вас розігнати.Більше негативу ніж підхалімажу.

Красно дякуємо за слушну пораду, а то ми просто такого не знали. Ви ще, як мінімум, забули порадити роженице, що не можливо одночасно дочу та сину в честь мера назвати, а то вона хоч і молода, та видно така ж тупа як і ми старенькі. Та й решті стьобу над владою - ваші поради не завадять. Успіхів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #20 Оййй б*яяяя! 20.01.2018 23:15
До чего же дикий, затурканый и безмозглый элохторат. Вообще нет критического мышления. Элементарное всё, идёт за чистую монету. Село было, село есть, селом его власть и умрёт! Пичалько((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #19 DJ Trump 20.01.2018 23:09
COOL!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #18 Павло II 20.01.2018 21:54
Цитую окремі закиди:
Так потрібно такі,і стільки щоб потянули насоси
*************** *************** *************** *******

Меру неуку! Оголошеня з інтернету! Продам
Дизельная Электростанция отечественного производства (СССР) разной мощности.
Новые с хранения или б/у в рабочем состоянии.
Купить дизельную электростанцию в удобном для вас регионе Украины можно у нас.
Армейского типа дизель-генератор:
500 кВт - М-623, 630 кВт, 1500 кВт.
Передвижные и стационарные ЭСД, АД, ЭД, ДЭС, ДГА военного образца.
Трёхфазные, напряжение 400 В.
Электростанции комплектные, не эксплуатировали сь, с консервации.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Еллочка Л. 20.01.2018 21:50
Желєзний парниша!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Материнська порада 20.01.2018 21:28
Цитую пенсіонери:
Наша особиста подяка Анатолію Васильовичу за його материнську турботу про містян.

Коли пишите про чоловіка,слово материнська,яко сть не підходить.не дарма депутати хотіли вас розігнати.Більше негативу ніж підхалімажу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Морози 20.01.2018 21:20
Достойний суперник. Визнаємо свою поразку. Будемо вимушені відступити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 Слава вождю 20.01.2018 21:16
Цитую черкащанка:
Спасибо, Бондаренко!

Дякуємо, що відчули що з нього господарник нульовий, тролів насадить щоб новий вождь виростав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100