Нардеп Губський мало не отримав двійника на окрузі

Нардеп Губський мало не отримав двійника на окрузі

Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатами в народні депутати України по округам Черкащини.

Так, до ЦВК 6 та 7 серпня надійшли заяви громадян України Губського Богдана Едуардовича, Вовка Віктора Івановича, Харламова Олександра Володимировича, Легкого Володимира Вадимовича та інших.

Розглянувши документи вищевказаних громадян, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам Закону України «Про вибори народних депутатів України» (далі – Закон).

Зокрема, як сказано в постанові ЦВК, у заявах Губського Б.Е., про самовисування відсутнє зобов’язання у разі обрання депутатом припинити діяльність, яка відповідно до Конституції України та законів України несумісна з мандатом народного депутата України (або зазначення того, що така діяльність ними не здійснюється), унаслідок чого ці заяви не відповідають вимогам пункту 1 частини другої статті 55 Закону.

Автобіографія Легкого В.В. на порушення положень пункту 2 частини другої статті 55 Закону не містить відомостей про трудову діяльність та громадську роботу.

Виходячи з аналізу положень Закону, подані документи Губського Б.Е., Вовка В.І., Харламова О.В., Легкого В.В. не є відповідно заявами про самовисування та автобіографіями кандидатів у народні депутати України у розумінні пунктів 1 та 2 частини другої статті 55 Закону.

Згідно з пунктом 2 частини першої статті 60 Закону Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидатів у народні депутати України у разі відсутності документів, зазначених у частині другій статті 55 Закону.

Враховуючи викладене, відповідно до частини другої статті 55, частини третьої статті 56, частин першої, шостої статті 59, пункту 2 частини першої, частини другої статті 60 Закону України «Про вибори народних депутатів України», керуючись статтями 11–13, пунктом 17 статті 19, частиною другою статті 27 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:

1.Відмовити Губському Богдану Едуардовичу в реєстрації кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 197, Вовку Віктору Івановичу в реєстрації кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 197, Харламову Олександру Володимировичу в реєстрації кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 198, Легкому Володимиру Вадимовичу в реєстрації кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 199.

2. Повернути Губському Б.Е., Вовку В.І., Харламову О.В., Легкому В.В. внесені ними грошові застави.

Від «Прочерку»: Очевидно, Богдан Губський хотів скласти конкуренцію діючому нардепу Богдану Губському, який зареєстрований кандидатом в нардепи по тому ж таки 197-му окрузі з центром у місті Каневі.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Крук 15.08.2012 07:17
Цитую жора:
тушку не зареєстрували??? так йому й треба. амінь

А ще раз статтю перечитати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Іра 15.08.2012 05:35
Регіонали навіть технічного кандидата не спромоглися підготувати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Маркс 14.08.2012 16:32
а як же комуніст харламов? Роєнко за нього не заніс у цвк ні копійчини?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 жора 14.08.2012 16:25
тушку не зареєстрували??? так йому й треба. амінь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Дядя Вася 14.08.2012 11:46
Ну вас нафіг з вашими жартами,я вже по пляшку збирався бігти :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #1 Златогор 14.08.2012 11:20
Добре, що в Україні є бізнесмени, не підпорядковані донецькій мафії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100