реклама

реклама

Центр виборчого округу №195 – місто Черкаси, Соснівський район. Опис меж виборчого округу: частина Соснівського району міста Черкас (виборчі дільниці № 711043, 711045 – 711048, 711050 – 711067, 711074 – 711079), Драбівський, Чигиринський, Чорнобаївський райони.


На виборчому окрузі зареєструвалося 17 кандидатів в нардепи: Павло Вчорашній (самовисуванець), Володимир Гавриленко (самовисуванець), Микола Гвоздь (самовисуванець), Олексій Головко (від Партії регіонів), Віктор Гопка (самовисуванець), Володимир Гресь (ВО «Батьківщина»), Петро Гримайло (самовисуванець), Олександр Гришкін (самовисуванець), Петро Душейко (самовисуванець), Віталій Згура (самовисуванець), Володимир Зубик (самовисуванець), Наталія Кравченко (самовисуванець), Олег Малий (КПУ), Олег Островський (самовисуванець), Михайло Пацьора (політичне об’єднання «Рідна Вітчизна»), Олександр Радуцький (Соцпартія), Олександр Чуприна (від «УДАРу»).

Офіційним кандидатом по округу Партія регіонів визначила заступника голови Черкаської облдержадміністрації Олексія Головка, проте владу тут представляє й інший кандидат – нардеп-регіонал Володимир Зубик. Об’єднану опозицію представляє керівник фракції Черкаської облради партії ВО «Батьківщина» Володимир Гресь.

Серед найбільш публічних кандидатів по округу можна виділити Петра Душейка, Олександра Чуприну, Володимира Греся, Олексія Головка та Олександра Радуцького.

Про те, що деякі не публічні кандидати зареєструвалися на окрузі лише для того, щоб вирішувати власні або чиїсь завдання, свідчить і той факт, що навіть їх фото в мережі інтернет знайти непросто…

«Цікаво, а чи насправді вірять у власну перемогу на Чигиринсько-Драбівському ВО №195 25-річний слюсар СТОВ «Пальміра» Гавриленко Володимир Іванович, 35-річний безробітний із села Деньги Гвоздь Микола Гаврилович, 26-літній безробітний із Золотоноші Гримайло Петро Петрович, слюсар із горілчаного заводу Гришкін Олександр Петрович, 24-річний безробітний із Чорнобаївського села Згура Віталій Олександрович?... Було б просто пояснити намаганням отримувати заробітну платню нардепа, що перевищує 15 тисяч гривень, те, що серед мажоритарників області раптово виявилося понад десяток людей, які в декларації показали повну відсутність доходів та майна, квартир, земельних ділянок тощо. Було б логічним запитати їх: де вони взяли більше дванадцяти тисяч гривень на внесення застави під час реєстрації? Або подивитися на те, як, де і за який рахунок живуть ці «жебраки». Але перевірка декларації не входить до компетенції ЦВК. Тут інше. За подібними критеріями можна виявити так званих «технічних» кандидатів», – пише у своїй публікації у «Вечірніх Черкасах» журналіст Валерій Воротник.

Оглядачі з Комітету виборців України зауважують, що замість довгоочікуваного Томенка «мудрим» рішенням висунули колишнього голову обласної ради Володимира Греся.

«Гресь – стовідсоткова креатура Томенка… Проти нього регіонали висунули заступника всесильного голови обласної адміністрації (а головує на Черкащині не аби хто, а близький до Віктора Януковича Сергій Тулуб) Олексія Головка. Висунув свою кандидатуру фінансово спроможний і дуже впізнаваний Петро Душейко (колишня довірена особа Януковича на виборах 2010-го). Останні двоє, скоріш за все, і розіграють між собою, путівку під купол Верховної Ради», – пише в своєму огляді Олександр Черненко.

– Вважаю, що на 195-му окрузі кандидати працюватимуть по секторах. Адже округ складний: частково міський, а частково сільський. Різні його частини потребують різного підходу, іншої роботи з виборцями. Плюс складна логістика округу. Володимир Гресь, Олексій Головко і Петро Душейко можуть більше розраховувати на Чорнобаївщину і Драбівщину. Кандидат Олександр Радуцький більше працюватиме в Черкасах, бо має тут непогані стартові позиції. А от на що розраховує кандидат Зубик я поки не знаю… – говорить керівник програми довготермінового спостереження КВУ в Черкаській області Юрій Сас. – Явних фаворитів на окрузі не буде. Переможця можуть визначити декілька відсотків голосів. Долю виборів може визначити те, на якому сегменті цього округу буде найбільша явка виборців…

реклама

Коментарі  

 
-1 #12 Лёня 22.09.2012 23:37
Цитую ЛИ:
УДАР и только УДАР!!!!За ЧУПРИНУ.

Чуприна-майбутня тушка для ПР!Дадуть йому стерегти якусь дачу :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Виталий 22.09.2012 13:38
У Чуприны враг Гресь, а друзья Жуковская, Кузьминский, Душейко. Можно считать его оппозиционыым?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 ЛИ 22.09.2012 11:58
УДАР и только УДАР!!!!За ЧУПРИНУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Гастропрогноз 12.09.2012 09:46
Щось дуже тихо на 195-у. І "Прочерк" чомусь мовчить (чи не знає?) про чутки відносно того, що реальний кандидат від ПР тут не Головко, а Зубик. Той, про якого Сас каже "не знаю, на що він розраховує". ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Майже повірив 07.09.2012 12:20
Цитую Виборець:
ОДИН_ЄДИНИЙ кандидат від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" ГРЕСЬ,

Якщо Гресь не знайде спільної мови з іншими опозиційними кандидатами - Чуприною, Островським і "умовно-опозиційним" Радуцьким, він ризикує мати у твоїй особі ОДНОГО-ЄДИНОГО виборця :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Виборець 07.09.2012 10:50
По округу № 195 все просто: Головко, Душейко, Зубик - від Партії Регіонів, 1 кандидат від СПУ, 1 - від УДАРу, ще 11 технічних кандидатів від Партії Регіонів та ОДИН_ЄДИНИЙ кандидат від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" ГРЕСЬ, за якого і проголосують на окрузі, адже народ уже зневірився в діючій біло-синій владній партії. Гнати потрібно регіоналів!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 aSS 06.09.2012 23:30
Смішні "огляди" від двох перших "експертів". Очевидно, саме "складна логістика" не дала Воротнікові навіть назву золотоніського села написати правильно. Де він бачив село з назвою "Діньги"?! Так і донецький назву не перекрутив би! А "огляд" Черненка взагалі нагадує дитячий твір на тему: "Пишу про двох, бо тільки двох і знаю". Правильно зазначив тільки Сас: Гресь, Головко і Душейко товктимуться по Драбівщині і Чорнобаївщині, дроблячи і без того мізерний місцевий електорат. Тим часом вибори по округу "зроблять" Черкаси і Чигиринщина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Сеня Рудик 06.09.2012 21:15
За Душейка проголосує 80 - 90% виборців с.Васютинці з його бригадними селами, які він донедавна нагибав за за регіонщиків, а в інші села його ті ж самі регіонщики не пустять (він з ними горшки побив). В центрі Черказ і в ПЗР Душейка ніхто не знає, убиті села Чигиринщини регіонщики будуть нагинати за Головка (особливо с.Головківку).
Щоб потім не чухати потилицю і не кусати лікті, варто спочатку обрати партію, а потім проголосувати за кандидата цієї пвртії і не звертати уваги на САМОВИСУВАНЦІВ.
Свідомого вам вибору!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 На-на 06.09.2012 16:34
Тільки не за самовисуванців-пристосуванців і регіоналів треба голосувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 Олег 06.09.2012 09:48
Межі округів заздалегідь порізали так. щоб люди, котрі мають авторитет в одному окрузі його втратили, через зміну меж. Ті, кого знають в Черкасах, в Драбові, Чигирині мешн відомі.
P/S-За Малого Олега Георгійовича
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100