Партія регіонів хоче позбавити партквитка кандидата в депутати Верховної Ради по 197-му виборчому округу, який йшов на вибори як самовисуванець, Миколу Ладана. Як повідомляє прес-служба кандидата, сьогодні це питання регіонали порушуватимуть під тиском обласної організації Партії регіонів на раді Черкаської районної організації партії.

– Вбачаю тут кілька причин. Перша з них – на вибори я йшов самовисуванцем і своє рішення з партією не погоджував. По-друге, у день виборів я їздив по дільницях і виявив державних службовців, які реєструвалися представниками ЗМІ. Навіть вдалося сфотографувати їх посвідчення та запис у журналі реєстрації. Про виявленні факти я повідомив Громадську мережу «ОПОРА» та журналістів, – каже Микола Ладан.

Він припускає, що самим позбавленням партійності справа не закінчиться.

– Не виключено, що проти мене відкриють ще й якесь кримінальне провадження, – зауважує Микола Ладан. – Я  є членом Партії регіонів ще з 2004 року, а це значно довше від деяких нинішніх колег по партії. Перед днем голосування і сам хотів зробити заяву про вихід із партії. Завжди підтримував Програму партії та ініціативи Президента, бо вони відповідали інтересам народу. Проте не підтримую дії провладної партії у нашому регіоні, які часто суперечать цим ініціативам. Тому виключення мене з партії і підтвердить той факт, що Партія регіонів у Черкаські області діє на власний розсуд.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 КС 18.12.2013 10:31
Чорнобаївській владі прийшов час вже також визначиться – чи Ви , як призначений Президентом, за його лінію чи проти. Таке відчуття, що В.І. губами до БЮТ спиною до ПР. Не проведено жодної партійної конференції, районний осередок без голови. Вам краще з Грисем випити бутилочку горілки чим з однопартійцем філіжанку кави. Всі посади розподілені між своїми (крашеними та перекрашеними), всі роботи та бюджетні кошти працюють на опозицію. Жодної відвертої та щирої розмови з однопартійцями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Оксана Колісник 18.12.2013 10:20
Ага! "Цар" - добрий, а от "слуги" його погані... Дивний чоловік...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 народ 18.12.2013 02:03
Оце од"їв р*ху на земельних питаннях. :lol: Повторюй уклад тюремного життя, твої знання там знову можуть знадобитися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Знающий 18.12.2013 00:19
В конце концов приходится считаться с последствиями собственных затей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 незнайка 17.12.2013 21:37
Был и самозасуванец Уси разом пхалы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Нестор Іванович 17.12.2013 21:03
Твій президент так правельно діє, що його синок за кілька років став одним із найбагатьших людей в Україні, а його халуї вбивали дітей на майдані. Так що, якщо такого з дозволу сказати му..ка виженуть із ПеР**нів, то в них не убуде і в нікого не прибуде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Loki 17.12.2013 20:25
Ну про "розсуд" у пр это он канешно загнул!! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 321 17.12.2013 19:31
Правильно, нормальным людям там делать нечего. В нашем регионе это чисто бандиты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100