У Смілі ОВК №198 уточнює протоколи по деяким дільницям і нібито через це не можна подати стовідсотковий результат виборів по округу. У той же час є небезпека, що привезені з дільниць так звані уточнені протоколи матимуть інші дані. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив кандидат в нардепи, «свободівець» Сергій Рудик, який за попередніми даними виграв вибори в окрузі. У спину йому дихає нардеп Віктор Тимошенко.

– У ОВК кажуть, що уточнення на дільницях стосується несуттєвих даних і на розподіл сил між двома кандидатами це нібито не впливає. Проте дільниці уточнюються по всьому округу і це затягування часу невідомо чим може скінчитися, – зазначив Сергій Рудик.

– Ви боїтеся, що до ОВК можуть привезти інші дані?

– Звісно! Знаючи нардепа Віктора Тимошенка і його методи роботи, то можна очікувати чого завгодно. Я ж виграв був на минулих виборах у 2012 році з відривом у більш як 700 голосів. Але в результаті мені записали мінус 6,5 тисяч. Нині ж я виграю з розривом у 674 голоси. У нашому штабі є 100% протоколів з мокрими печатками! Потім була спроба втручання в роботу системи виборів через що я звернувся з відповідними заявами в СБУ та прокуратуру.

 

Для підтримки однопартійця в ОВК приїхав також нардеп Андрій Міщенко. Напоготові у штабі і юристи.

- Але поки що немає чого оскаржувати, бо це не питання юристів. Це питання незрозумілого затягування часу. Мовляв, працівники дільниць десь щось неправильно вказували і деякі цифри слід перерахувати. Та насправді членам комісій слід просто виконати свою робоу і підрахувати голоси. Свідченням моєї перемоги, повторюся, є 100% протоколів з мокрими печатками, що ми маємо. На рівні ДВК все проконтрольовано. Найбільше мене підтримали у Смілі, у Кам’янці і Кам’янському районі. Трохи поступаюся в Черкаському районі, - зазначив Сергій Рудик.

Наше видання спробувало отримати коментар і у самого конкурента Рудика - Віктора Тимошенка, проте в штабі нині діючого нардепа від округу зазначили, що ніяких коментарів не буде. При цьому на запитання, чи добре себе почуває кандидат та чи не впав у дипресію, нам повідомили, що все гаразд...

У свою чергу, як ми вже повідомляли, депутат Черкаської міськради Микола Булатецький побоюється, щоб в окрузі №198 не повторився сценарій, який мав місце в окрузі №194 у 2012 році, коли незрозуміле затягування підрахунку голосів у підсумку призвело о перевиборів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #16 777 28.10.2014 10:55
Автор коментару №9 "адекватний", Ви як раз навпаки неадекватний. По-перше слово "Чекаємо" пишеться не через "и", а через "е". По друге Тимошенко робив, ну не на камеру. Допомагав усім, хто звертався в приймальню. Був доступний до всіх. Була допомога дитсадкам, лікарням , школам поміняні вікна. Писав депутатські звернення і ще до АЗІРОВА(якщо людина зверталася) . Я особисто син пацієнтки , що лікується у діалізному центрі "Фрезеніус", коли звернулися до Тимошенка, то він не відмовляв і в той час , коли був Тулуб, коли хворі люди перекривали трасу і дамбу в Черкасах , то Тимошенко не був осторонь. Став нам на захист. Коли в штурмі ОДА нахватав Тулуб з вулиць підозрюваних, Тимошенко теж не бев осторонь.А деякі депутати просто пропіарилися, прокричали "Банду геть!" і нічим не допомагали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #15 Дід Трохим 28.10.2014 08:48
Шось мені підсказує, шо в цьому случаї краще поганий Тимошенко, чим хароший Рудик
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 777 28.10.2014 08:39
Звичайно, тепер Рудику начхать і на коментарі, і на всіх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Тоня 28.10.2014 08:38
Не привертай ,нацик , на себе увагу!!!Просто треба бути чесним . Перемогу вкрасти ганебним способом - це не подвиг. Поплавський, ти наш фантомас. Да і списки на платки в слідуючий раз звіряй вік. Пороздавали твоїм ровесникам. Приїдь на округ повернем. Ганьба. Бабушкам в слідуючий раз, крім іконок та платків, що даватимеш ? Вже гроби? Як Вам не соромно? Купилися за погану хустину? Падлюки Ви старі. Просто повага до Вас тепер закінчилася. Депутат був , робив все, просто Ви старі клячі, крім пліток на лавочках нічого не збирали, Вас не цікавило, що хлопцям , які Вас до речі захищають, для АТО і бронежилети, і тепловізори все доставляв. Дитсадкам допомагав, лікарням, хворим , дітям стипендії платив.А Ви за платок. Навіщо відбулися таким чином вибори? Знову підкуп. То давай і регіонів повернемо. Старі допоможуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 виборець 198 округу 28.10.2014 01:28
Ніколи б не подумалащо ПР і ВО Свобода в мутках!!! Ви нацист!

Слава Украіні. Слава Нації! Герої не Вмирають!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 виборець 198 округу 28.10.2014 01:25
Памяттю Небесноі Сотні, пан Рудик схаменіться!!!! ! Якщо ви вже і стали на брудний шлях підкупу "платочками" (доречі які на голову ганебно надіти). У ваших Агітататорів не вистачило принести хустинок в день Покрови і вручити людині в руки!! а вкидали в поштові ящики в ночі!! як сміття в мусорний бачок!! Ви поливали брудом нашого депутата В. Тимошенка, який не словами, а ділом показав свою діяльність для народу. Не боявся виступити проти режиму Тулуба (а ви в той час займали посаду і сиділи тихенько і займали високу посаду) Я хвора для таких як я В. Тимошенко зробив багато ( можливо якби не він, то мене вже і не було б) людині можливо помилитися як це зробили ви, але й помилки можна виправити, признайте що вибори ви виграєте не чесно!!! Мені дуже хочеться повернути ту хустинку яку вкинули в поштовий ящик. Сину, я не купляюся на тряпки і на твої відмиті гроші (якби навіть я б сиділа б без куска хліба). Дуже шкода що Майдан нічого не змінив!! І доречі ви схожі на Нестора Шуфрича!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 адекватний 28.10.2014 01:06
Цитую АнтиРиг:
У СВОБОДІВЦІВ ВЗАГАЛІ ЗАРАЗ КРАДУТЬ ВІДСОТКИ,РИГИ МАСОВО ФАЛЬСІФІКУЮТЬ ВИБОРИ!!!ПОРОШЕ НКО ПОМІНЯВ СВОБОДУ НА РИГІВ! РИГІВ БУВШИХ НЕ БУВАЄ...

Який нік такі й коментарі. Хочь що означає цей нік - результат перепою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #9 адекватний 28.10.2014 01:04
Цитую Черкаський район:
Рудик тріпло, тільки язиком теліпать і бабкам хустки роздавать може і все!!! А скільки Тимошенко зробив для Черкаського району - ніхто й ніколи стільки не робив і Рудик-тріпло нічого робить не буде.

І що такого зробив Тимошенко? Повідайте. Не брешіть хоть собі. Який він не є а вибір зроблено. Чикаємо роботу від обраних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Степан зі Сміли 27.10.2014 23:53
Який він свободівець? Звичайне тріпло, яке хоче сховатись за мандатом. В 2012 році Тимоха у нього нічого не крав. А зара перемога Рудика викликає великий сумнів. За деякими даними, на кількох смілянських і кам'янських дільницях були фальсифікації на користь корупціонера з Держкомзему.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 черкаси 27.10.2014 22:48
Цитую АнтиРиг:
У СВОБОДІВЦІВ ВЗАГАЛІ ЗАРАЗ КРАДУТЬ ВІДСОТКИ,РИГИ МАСОВО ФАЛЬСІФІКУЮТЬ ВИБОРИ!!!ПОРОШЕ НКО ПОМІНЯВ СВОБОДУ НА РИГІВ! РИГІВ БУВШИХ НЕ БУВАЄ...

хто поміняв? Це ж ми проголосували.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100