реклама

реклама

Фальсифіковану заяву про відкликання депутата розглянула Черкаська обласна ТВК на сьогоднішньому вечірньому засіданні.

Разом з 14 членами комісії був і йоркширський тер'єр, якого привела на засідання комісії одна з членів ОВК. Собака нарівні з постійним дзеленчанням мобільних телефонів у членів комісії розряджав обстановку.

Найперше відома вже читачам 21-річна заступниця голови ОВК, представниця «Піратської Партії України» Валентина Габ зачитує постанову про реєстрацію уповноважених осіб від «Солідарності» і Радикальної партії Ляшка.

– Не постанова, а проект постанови, – виправляє член комісії Валентину Петрівну.

Дівчина дякує і читає правильно.

– Хто за цю постанову? – запитує.

– Спершу треба спитати, хто за проект постанови, а потім вже за постанову в цілому, – виправляє її член комісії.

Опісля голова ОВК Микола Свергунов інформує присутніх, що комісії прийшов лист з ЦВК, у якому членів комісії інформують, що слід скасувати реєстрацію такого собі Литвиненка Миколи Олександровича, бо він був зареєстрований в Золотоніську міськраду від «Батьківщини», в обласну раду від партії ветеранів Афганістану тощо. І що цікаво, такий кандидат не один…

Також члени комісії, як висловився Микола Свергунов, розглянули «колізію».

– Нам кур’єром надійшов лист з заявою нібито від христинівчанина, кандидата від Аграрної партії Миколи Передрія. Він інформував, що відкликає кандидатуру. Ми звірили його заяву з попередньою. Виявилося, що різні почерки і різні підписи. Та й терміни для відкликання вже пройшли. Ми все таки додзвонилися до кандидата і він повідомив, що насправді ніяких заяв на відкликання не писав, – розповів членам комісії голова ОВК.

Присутня голова черкаського оседерку Аграрної партії України Наталія Старікова, що була присутня, заявила, що подібні сфальсифіковані заяви – це робота конкурентів Передрія, щоб усунути його з виборів. Старікова також надала копію заяви Передрія, у якій кандидат ще раз засвідчив, що не надсилав до ОВК ніяких заяв щодо зняття з реєстрації.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Родриго 09.10.2015 16:37
Класичний розводняк:)
А де докази, крім слів самого Передрія?)

Головне шум підняти, ага
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Тарас 09.10.2015 16:30
хахаха))))Ну чувак палиться просто...
Вслухайтесь,дея кий злочинець,супер хитрийтехнолог вирішив злити Передрія.І накалякав своїм почерком,навіть не намагаючись зробити підпис Передрія лист,і пода у день,коли вже закінчились сроки...
Шось ти Передрій перемудрив зі своїм то піаром))))Ото тєхнолог від бога. Ну Пердріюшка ,ну покумекай,ну найми ти вже мозгів тих шо піарять , ну не зря бєдні хіпстєри свої журналістські курси кінчають)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 UA 07.10.2015 09:06
,,Наша праця прекрасна, и вона нужна людям,, (Подеревянский, Дослидники калу)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 ригошоколад 07.10.2015 09:01
"Кандидат в мэры Ильичевска от партии Блок Петра Порошенко (БПП) действующий мэр города Валерий Хмельнюк во время встречи с избирателями агитировал их голосовать не только за БПП, но и за Оппозиционный блок"
Я же вам вчера говорил, а многие мне не поверили и "зрадофилом" обзывали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 дожилися 06.10.2015 21:48
рівень компетенції декого з членів овк вражає......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100