реклама

реклама

Станом на 9 годину ранку ситуація з проведенням виборів в Черкаській області стабільна та контрольована. Суттєвих порушень виборчого законодавства, громадського порядку та надзвичайних ситуацій не зафіксовано. В цілому по області виборчі дільниці відкрилися вчасно. Про це інформує у «Фейсбуці» директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Сергій Пасічник.

За його інформацією, затримки з відкриттям ДВК мали місце у м. Черкаси, де через затримку з передачею виборчих бюлетенів, затягнулися підготовчі засідання дільничних виборчих комісій. Як наслідок, частина ДВК відкрилася з запізненням на 30-40 хвилин.

Загалом ситуація знаходиться на контролі у міської та районних у місті Черкаси виборчих комісій.


У свою чергу, заступник голови ОДА Юрій Сас, який сам бере участь у виборах, зазначає, що технічних проблем досить багато.

«Особливо багато нарікань на роботу районних, міських та сільських ТВК при затвердженні текстів виборчих бюлетенів. Елементарні помилки через безграмотність, неуважність. Не хотілось би думати, що зумисні. В ряді районів бюлетені по окремих округах екстренно передруковувались. Але тим не менш, голосування почалося. Всі на дільниці! В умовах децентралізації, ці вибори стають ледь не найважливішими для нас усіх», – зазначив Юрій Сас.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100