Читачі сайту «Прочерк» звернули увагу на попередній список депутатів Черкаської міськради, підготовлений Вільними демократами, де серед прізвищ майбутніх депутатів-свободівців немає Юрія Ботнара.

Нагадаємо, що депутат міськради Ботнар має стійкі асоціації в Черкасах з партією «Свобода», нині очолює молодіжне крило партії, в часи майдану був посаджений режимом під домашній арешт.

У коментарі «Прочерку» Юрій Ботнар зазначив, що балотувався по округу в центрі Черкас. Стверджує, що робив все для донесення своєї позиції виборцям.

– Результати від ПВД – попередні, тож рано говорити про остаточний список майбутніх депутатів. Проте, якщо я не пройду до міськради, то в цьому немає нічого страшного. Так розпорядилися виборці, – зазначив Юрій Ботнар. – Добре, що проходять в депутати мої побратими, у яких я впевнений і які є молодими, енергійними і хорошими людьми. Як вони виграли? Можливо, на їх округах їх більше знали. Можливо, кращий результат по їх округах отримала партія. Адже ми маємо нову пропорційну систему виборів, недоліком якої є те, що часто результат залежить не від того, скільки набрав кандидат, а скільки набрала партія.

Ботнар також очікує результатів виборів до облради, куди він також балотувався.

реклама

Коментарі  

 
+17 #3 11ііі 26.10.2015 17:36
тюна вас! Знайшли депутата....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Масяня 26.10.2015 17:09
Вот так вот пальцем всех врагов поубивал!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-42 #1 патріот 26.10.2015 16:40
це справжній боєць!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100