реклама

реклама

У "Черкасиобленерго" працюють над тим, щоб вибори в області відбулися без "сюрпризів". Працівники РЕМ проводять перевірки трансформаторних підстанцій, аби усі виборчі дільниці мали надійне електропостачання, повідомляє «zmi.ck.ua».

1552484824-951

Як розповів головний інженер Черкаського міського району електричних мереж Павло Черницький, роботи проводять на виконання наказу ПАТ "Черкасиобленерго" №61 від 15 лютого 2019 року про обстеження трансформаторних підстанцій та іншого обладнання, яке задіяне в електропостачанні виборчих дільниць.

За його словами, загалом в області розташовані більше 1000 виборчих дільниць, дві окружні з яких - у Черкасах. Енергетики працюють і над резервними трансформаторами, щоб на жодній із дільниць не зникло світло у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

1552485014-793

"Наразі усі виборчі дільниці отримують електричну енергію. Глобальних дефектів немає, але подекуди трапляється, що, наприклад, не працює один трансформатор. Але трансформатор, який залишився, забезпечує всіх споживачів у повному обсязі. Втім, для забезпечення надійного електропостачання ми повинні запустити обидва трансформатори.  Такі подібні дефекти усуваємо одразу після виявлення", - розповів Павло Черницький.

Він розповів, що перевірки проведуть і безпосередньо перед виборами та додав, що у разі надходження скарг від представників виборчих дільниць енергетики оперативно виїжджатимуть на огляд.

1552484886-741

"Зараз ми усуваємо недоліки виявлені на наших підстанціях. Наприклад, зараз ми знаходимося біля ТП-505,  де було пошкоджене кабельна перемичка 10 кВт на трансформаторі №1. Для його ремонту потрібна заміна перемички", - розповів працівник РЕМу.

За його словами, під час виборів енергетики працюватимуть цілодобово.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100