реклама

реклама

«Невідповідність документів Виборчому кодексу» - ось і все пояснення, яке примудрились придумати в Смілянській ТВК. Смілянські члени комісії, імена яких я опублікую нижче, вирішили, що вони можуть виконувати функції Верховної Ради, Конституційного Суду і самі приймати і трактувати закони» - обурюється нардеп VIII скликання Дмитро Лінько.

120239646_3590046104378868_1707355059624982609_n

Готується позов в суд, звернення до ЦВК наступного змісту:

- негайно розпустити всю цю Смілянську ТВК, інакше вибори в цьому чудовому місті стануть найбруднішими в усій кампанії. З таким початком це гарантовано.

«Ось імена членів комісії, які стали співучасниками цього злочину:

Голова комісії – Майданіченко Лариса Вікторівна, 1967 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ". Безпосередній організатор злочинної схеми.

Заступник голови комісії – Велерко Ніна Петрівна, 1961 року народження – від місцевої організації Політичної Партії "ГОЛОС".

Секретар комісії – Єрмілова Анжеліка Григорівна, 1971 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ"

Варивод Геннадій Григорович, 1961 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ"

Горова Ріта Миколаївна, 1952 року народження – від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Денисов Максим Валерійович, 1971 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ"

Колісник Надія Валеріївна, 1990 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ"

Кушнір Леся Миколаївна, 1983 року народження – від місцевої організації Політичної партії "БЛОК ОПОЗИЦІЙНИХ СИЛ"

Мальованна Тетяна Василівна, 1984 року народження – від місцевої організації Партії Пенсіонерів України

Рибалко Ольга Михайлівна, 1960 року народження – від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Ткаченко Ірина Віталіївна, 1983 року народження – від місцевої організації Політичної Партії "ГОЛОС"

Шаповал Дмитро Вікторович, 1989 року народження – від місцевої організації Політичної партії "За Майбутнє".

Особливо хотілось би дізнатись у представників політичних сил, які позиціонують як опозиційні до влади: ЧОМУ ВАШІ ПРЕДСТАВНИКИ В ТВК СИНХРОННО З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВЛАДИ ЗАБОРОНЯЮТЬ УЧАСТЬ В ВИБОРАХ ОПОЗИЦІЙНИМ ПАРТІЯМ?!!!» - пише в «Фейсбуці» екс-нардеп.

Про те, що Смілянська ТВК не зареєструвала Радикальну партію Олега Ляшка, повідомляв раніше і обурювався Станіслав Коломієць.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100