реклама

реклама

Голова Черкаської ТВК від «Слуг народу» намагався не допустити кандидатів від “Європейської Солідарності” Черкас до виборчого процесу. Про це заявляють в «ЄС».

23 вересня Черкаська міська організація партії “Європейська Солідарність” подала до Черкаської міської територіальної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатів у депутати та кандидата на посаду міського голови Черкас.

А вже 24 вересня Голова Черкаської міської ТВК Денис Бобер направив Організації партії повідомлення про нібито невідповідність поданих нею документів законодавству.

В. о. голови Черкаської територіальної організації партії “Європейська Солідарність” подав заяву до Черкаського відділу поліції про перешкоджання діяльності політичної партії, ознаки фальсифікації повідомлення від 24 вересня 2020 року про реєстрацію кандидатів у депутати. Оскільки комісія не обговорювала на засіданні, не затверджувала його тексту та не постановляла рішення про направлення цього повідомлення Організації партії, а також про те, що голова ТВК перешкоджав законній діяльності щодо участі партії у виборах та як суб’єкту виборчого процесу.

screenshot_1

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Микола 28.09.2020 12:46
В чому питання? Черкаські порошенківці все життя так працюють, а тепер обурені?? Закон бумерангу ніхто не відміняв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Олесь 28.09.2020 12:44
"Добрі грош" заведуть партію у болото :-x . Так і треба. Нехай хоч день побудуть на місці обкрадених вкладників :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100