Два кандидати з прізвищем Голуб, Владислав Пильник, Антон Подчапко, Іван Степанець вказані в ЦВК як тимчасово не працюючі.

5f7854105541c975198568

Два безробітні Голуби і Іван Степанець є самовисуванцями. Владислав Пильник представник ПП "МОГУТНЯ УКРАЇНА", Антон Подчапко представник ПП "ВЛАДУ НАРОДУ!".

Аналітик партійних фінансів Громадського Руху "Чесно" Наталія Патрікєєва каже, що проблема не лише в безробітних, а й в геть чистих деклараціях, що, очевидно, теж дивно...

"Два кандидати-клони Голуба здали фактично порожні декларації. Ймовірно, що цих людей використовують для того, аби забрати голоси у кандидата Владислава Голуба, який балотувався на цьому окрузі раніше. До слова, "чисті" декларації у кандидатів Кур’ят Петро та Подчапко Антон. Ще кілька кандидатів декларують лише пенсію чи благодійну допомогу, тобто мізерні доходи, яких явно не вистачило би навіть на заставу.

Є кілька причин, чому це може відбуватися. Перша - партії, які не ведуть активну діяльність таким чином хочуть зберегти реєстрацію. Оскільки наразі законодавство вимагає, аби партії висували своїх кандидатів на національному рівні - на президента чи нардепа. Інакше їм може загрожувати ліквідація. Тому зараз на виборах у двох округах можливий такий варіант. Друга можлива причина - бажання завести своїх людей у ДВК. Кожен кандидат може мати там своїх представників, можливі якісь домовленості між самими кандидатами щодо роботи цих комісій", - каже фахівець у коментарі "ПРОЧЕРКУ".

Нагадаємо, застава кандидатів складає на цих виборах 60 тисяч гривень.

Довибори по округу 197 відбудуться 31 жовтня.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Перехожий 21.10.2021 22:36
Можна сказати, що ці кандидати до роботи в Раді повністю готові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Решта 21.10.2021 20:17
Проффесійні нероби, зі стажем неробства в десятиріччя. :lol: :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100