Депутат Черкаської обласної ради Андрій Крохмаль просить не шукати політичного підтексту в тому, що останнім часом його діяльність не так активно висвітлюється в пресі. З інформаційного поля він тимчасово зник з об’єктивних причин, але й досі залишається одним із членів команди Партії регіонів та губернатора області Сергія Тулуба. І зараховує себе до так званої «старої гвардії», «поле битви» якої – щоденна робота.

Губернатор області Сергій Тулуб – частий гість на полях фермерських господарств

Губернатор області Сергій Тулуб – частий гість на полях фермерських господарств

– Той, хто слідкує за політичним життям країни,  не міг не помітити, що в країні відбувається зміна політичної еліти. Досить чутливий для суспільства  процес. В небуття відходять ті, хто багато зробив для приходу до влади Партії регіонів.  Для таких політологи навіть термін вигадали – «збитий пілот». Ви завжди були поборником Партії регіонів з найважчих її  часів. Ще торік Ваша діяльність активно висвітлювалася в засобах масової інформації, адже Ви витрачали досить значні суми на допомогу простим людям. А потім раптом зникли з політичної арени? У чому річ?

– На жаль, тоді коли я намагався щось змінити на краще, допомогти людям, мене підкосила важка хвороба. Довелося довго лікуватися. Ще досі проходжу курс реабілітації, тож тимчасово «випав» з інформаційного простору.

– А може просто не хочете казати правду? Наприклад, з повідомлень обласних ЗМІ бачимо, що губернатор області Сергій Тулуб висвітлює всі заходи, присвячені введенню нових об’єктів промислової та соціальної сфери. А от на відкриття газової установки для забезпечення газом с. Попудні Монастирищенського району не прибув, хоч ця подія знакова для селян. Вони чекали на неї 15 років… І навіть подарунок приготували губернатору…

– Насправді, це не так. Губернатор – державний посадовець, у якого графік роботи розписаний наперед. Поїздки в Кабмін, проведення різноманітних нарад, зустрічей, поїздки по області, і т.д. Але є обласна програма розвитку Черкащини до 2015 року, в якій чітко відпрацьований і вибраний стратегічний курс на поступове покращення життя черкащан. Підкреслюю, поступове покращення. Будучи членом команди нашого губернатора, я разом із своїми товаришами стараюся слідувати цим принципам. Так, жителі мого села півтора десятиріччя чекали на газ. Бо газ це не лише тепло, але й комунальні зручності  на селі. Колись престижно було мати квартиру, тому що не потрібно вугілля, носити відрами воду з криниці. Сьогодні цивілізація все більше охоплює село.

Саме завдяки старанням губернатора Сергія  Тулуба, народного депутата України Антона  Яценка та моїм люди отримали довгоочікуване тепло. Це і є практична реалізація обласної програми.

Та чомусь журналісти прагнуть показувати лише негативне, попри те, що позитивні зрушення не можна не помітити.  За результатами загальнодержавної комплексної оцінки, наша область із 8 перемістилася на 3 місце. А за рейтингом АПК – на 1 місце. За два минулі роки в область залучено 884 млн. дол. США  іноземних інвестицій. Доходи місцевих бюджетів зросли на 65 відсотків. Відновлено діяльність 28 молочарських кооперативів, відкрито 16 нових промислових підприємств (а це нові робочі місця). Сьогодні в області діє 900 підприємств. Більшість із них здійснили реконструкцію своїх виробничих потужностей. Протягом минулого року створено більше 27 тисяч нових робочих місць. На селі створено понад 4 тисячі робочих місць. А це значить, що люди отримали довгоочікувану роботу. Зарплата зросла на 64 % і становить 2500 гривень, заборгованість зменшилась у двічі.

Саме завдяки губернатору сільські громади уклали соціальні договори із сільгоспвиробниками, за що додатково отримали 120 млн. І я знаю, яким болісним був цей процес. Але, як кажуть, губернатор «дотиснув». Лише додаткові надходження від плати за землю становлять 190 млн. грн. І це також завдяки ініціативі губернатора. За минулий рік, завдяки соціальним угодам сільські ради додатково отримали 120 млн. грн. Зазначені кошти спрямовані на ремонт дитячих садків, закладів освіти, налагодження освітлення вулиць, ремонт доріг.

У наступному році громадськість області відзначатиме 200-річчя з Дня народження Великого Кобзаря. Вже відновлено музей Т. Шевченка у Каневі, відкрито музей Д. Нарбута, реконструйовано музей Г. Сковороди, завершується реконструкція Успенського собору.

А подивіться як заграла футбольна команда «Славутич». Пробилися до чвертьфіналу Кубка України. Черкаська команда «Майданс» – срібний призер всеукраїнського конкурсу. Збудовано 3 нові стадіони та 49 спортивних майданчиків.

Звичайно, що є ще багато проблем. Але не бачити значних зрушень, які відбулися за останній час – це, скажу прямо, просто нелюбов до своєї рідної землі, своїх земляків.

Я читаю опозиційні ЗМІ. Поливати брудом легко. А от взяти і щось зробити для свого народу так звані опозиціонери не можуть.

Звісно, натяки мені зрозумілі, адже конкуренція є не лише в бізнесі, а й у політиці. Тому коли на політичну арену виходять розумніші та прагматичніші, боятися не варто. Варто визнати, що темп роботи обласної адміністрації – досить високий. Можливо, багато хто не витримав, зійшов з дистанції. Тому в команді губернатора з’явилося багато талановитої молоді.

Директор ФГ «Ладис» А, Крохмаль, Народний депутат України А. Яценко, голова Монастирищенської райдержадміністрації В. Басанець, голова райради І. Нестеренко, голова с. Попудня Г. Іщук відкривають газову установку для забезпечення газом жителів с. Попудня, Монастирищенського району

Директор ФГ «Ладис» А, Крохмаль, Народний депутат України А. Яценко, голова Монастирищенської райдержадміністрації В. Басанець, голова райради І. Нестеренко, голова с. Попудня Г. Іщук відкривають газову установку для забезпечення газом жителів с. Попудня, Монастирищенського району


– Але  свідомі люди розуміють, що оцінка роботи будь-якого губернатора залежатиме від президентських виборів 2015 року. А як Черкащина голосує на виборах, відомо…

– Під час лікування в мене було достатньо вільного часу і я читав про Наполеона. Відкрив його для себе по-новому. Блискучий стратег, який виграв 60 битв і програв всього одну. Але вона виявилася для нього фатальною.

Виявляється, що під час Бородінської битви 1812 року, у ставці російського командування був спеціальний офіцер, який слідкував лише за тим, чи пошле Наполеон у битву свою стару гвардію. Кутузов, будуючи свої плани постійно запитував офіцера, чи ще стоїть гвардія. Наполеон не ризикнув, і ми знаємо чим все закінчилося. Так ось історики, військові стратеги багатьох країн науково доводять, що якби Наполеон ввів у бій свою стару гвардію, результат битви, однозначно, був би інший. Бо стара гвардія буде гинути але не відступить, ніколи не зрадить, не здасться на милість ворога.

Для чого я це кажу? Я знаю точно, що в Партії регіонів, в губернатора Сергія Тулуба є загартована у політичних баталіях своя «стара гвардія»!

Наше «поле битви» – це наша повсякденна робота. Кожного на своєму напрямку.

Мені дуже приємно, що, незважаючи на складні погодні умови, хлібороби підприємства, яким я керую, виростили хороший врожай: кукурудза –170,1 ц/га, пшениця – 87,1 ц/га, ячмінь – 53 ц/га, соняшник – 52,4 ц/га. Ми розрахувалися з державою, з людьми за паї, виплатили всі податкові та соціальні виплати. Селяни отримали зерно, гроші, тепер можуть спокійно перезимувати зиму. І так, хвалити Бога, з року в рік.

Так, рейтинг нашої партії зростає не такими темпами, як нам хотілося б.

Але нам є з чим іти до людей, є про що сказати. І повірте, ми, «стара гвардія» стояти в засаді не будемо!  Я переконаний, що ми покажемо нашим політичним опонентам, як потрібно працювати. Бо за нами робота і конкретні справи, а за ними лише словоблуддя.

реклама

Коментарі  

 
+9 #12 марта 07.11.2013 15:13
Влада створює проблеми і собі і українському народу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 цікаво 05.11.2013 22:41
А хто це такий Андрій Крохмаль?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Нестор Іванович 05.11.2013 15:35
У засланого козачка тюлюба немає і в принципі не може бути старої гвардії, де її взятися з 2011 року ( 3 роки- ясільна група). Основу ціє гвардії складають політичні, мяко кажучи, перебіжчики і багато з них славляться "гарними" справами ще з часів кучми-медведчука. Щож стосуєть краще вмерти, а не відступити, то очевидно що це стосується лише наполеонівської гвардії (доречі у наші історії є набагато кращі приклади, ну хоча б ті хлопці ,що прикривали відступ Богданового війська під Берестечком), тому, що гвадія *ероя звикла жити і померати лише за свій карман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 СЕЛЯНИН 04.11.2013 11:36
Миллионные урожаи зерновых на полях и негазифицирован ные села на Черкащине Герой Шматочку породы радуется как малый ребенок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Снігурка 03.11.2013 17:31
Так, проблем у нинішньоі влади хоч греблю гати. Проте потрібно бути об'єктивними. П. Крохмаль реально бодай щось робить. І за це його треба поважати. Не всі в ПР "поганці", так само як і не всі в опозиціі "клбові рєбята".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 незнайка 03.11.2013 12:13
Капсула з пшеницею=ШМАТОЧОК ПОРОДИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 ОЦЕТ 02.11.2013 10:45
Ох і нелегко п.Крохмалю з таким щастям...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 хххххххххх 01.11.2013 21:47
Цитую Чукча:
Цитую Нетолерантний:
Гаразд, якщо вже Крохмаль так хоче, "стара гвардія" отримає своє. Такі й зрадниками нікому не потрібні :-|

Прошу в студию хоть, одну фамилию из политических зрадныкив из числа Регионов. 96 листовой тетради не хватит переписать всех БьЮТО-Ударо-НУНСо-Фронт измен политчисеких зрадныкив или как вы их там еще называете тушки :lol: :lol:

На жаль, зараз саме тушки і рулять в Партії регіонів,особли во на Черкащині, а стара гвардія давно опинилась за бортом - не вміє прогинатись так, як новоспечені перефарбовані регіонали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 незнайка 01.11.2013 18:26
НАПАХАЛИ сокращение населения в области
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #3 Оксана Колісник 01.11.2013 18:23
Тулуб - найслабший керівник з усіх, які були на Черкащині! Про яку стратегію йде мова? Людина не знає сьогодні, що робитиме завтра. Такого управлінського бардака ще не бувало!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100