реклама

реклама

Для того, аби підняти Черкаси, потрібно 3 складові: досвід, чіткий план і взаємодія із громадою міста. В цьому переконаний кандидат у народні депутати України від Черкас Михайло Поплавський.

– Михайле Михайловичу, ви успішний управлінець. Чи допоможе це у вирішенні проблем черкащан?

– За моїми плечима – великий досвід: я з руїн відродив університет культури, в якому сьогодні навчається 15 000 студентів за 17 напрямами, у 13 філіях по всій країні. Нам вдалося створити тисячі робочих місць, започаткувати десятки успішних соціально-культурних проектів. Сьогодні весь цей позитивний досвід я хочу застосувати в Черкасах.

– Відродження Черкас – амбітне завдання. У вас є чіткий план дій?

– Звичайно. Я більше трьох місяців вивчав і продовжую працювати над вирішенням проблем черкасців. На сьогодні у мене є чіткий план дій. Він складається з 4-х основних напрямів: наповнення місцевого бюджету; соціальний захист черкасців; створення робочих місць; підвищення якості та ефективності медичного обслуговування громадян.

– Які проблеми вирішить наповнення місцевого бюджету. Як ви збираєтеся домогтися фінансування Черкас?

– Сьогодні Верховна Рада забула про інтереси черкащан і майже не фінансує соціальний розвиток міста. Якщо черкасці довірять мені бути їх представником у парламенті, я доможуся додаткового фінансування нашої громади, аби ми змогли відновити житлово-комунальну систему міста, освітлювати вулиці, ремонтувати дороги, дитячі садки, школи.

 

– Як ви плануєте вирішувати соціальні проблеми у Черкасах?

– По-перше, я докладу максимум зусиль, щоб відмінили діючу пенсійну реформу, адже це – геноцид проти українського народу. По-друге, я буду ініціювати підвищення пенсій до 3000 гривень, в тому  числі і пенсійних доплат для черкасців за рахунок місцевого бюджету. Крім того, відстоюватиму автоматичне оформлення субсидій для всіх, хто має на це право, аби люди не стояли в безкінечних чергах і не принижувалися перед чиновниками.

– Безробіття – одна з найболючіших проблем Черкас. У вас вже є досвід створення багатьох робочих місць. Чи зможете допомогти черкасцям із працевлаштуванням?

– Для того, аби були робочі місця,  в Черкасах повинні працювати підприємства.  Також ми маємо активно зацікавлювати підприємців створювати бізнес саме в Черкасах. Таким чином, з’являться нові робочі місця і відповідно додаткові надходження до місцевого бюджету.

– Чи можна вирішити медичну проблему в місті?

– Аби вирішити медичну проблему, для початку потрібно заборонити закривати існуючі поліклініки та лікарні, як, наприклад, поліклініку №2, яку планують зачинити в цілях економії. Також економлять на унікальному діалізному центрі «Фрезеніус». Проте це економія на житті та здоров’ї людей. Такої «економії» і таких «економістів» нам у місті не треба. Навпаки – нам потрібно відкривати нові медичні заклади, а також ремонтувати та оснащувати існуючі.

– Яким чином можна виконати стільки завдань?

– Можна виконати тільки спільно із громадою! Долати проблеми разом – ключ до успіху. Саме громада має давати завдання своєму представнику у Верховній Раді. Саме перед громадою цей представник зобов’язаний звітувати. І саме громада повинна мати можливість достроково відкливати депутата, якщо він погано працює на її благо. Адже один у полі не воїн, а разом із черкасцями ми – сила!

 

передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
-33 #48 Love 06.12.2013 15:56
Цитую Сергій з Кривалівки:
Невже наше славне козацьке місто можливо так задешево купити?!... Згадайте Шуфрича, Зубика! Від 20 до 200 гривен у зуби та пустопорожні обіцянки... Черкащані, не робіть із себе посміховисько!


А ви хочете щоб його купили?? Якщо ми будемо кожного згадувати, та так і залишимося в Ж... Ось я бучу лише одне посіховисько - це Ви,принижуєте людей, які мають право на свою думку та свободу вибора!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-32 #47 Герб 06.12.2013 14:13
Цитую Нестор Іванович:
Боже, яке невігластво, який голий популізм, цей чоловік або не в адекваті, або велечезний брехун.

Ты наверное пересмотрел сериал "Теория лжи" , еще давай начни по мимике читать людей и ты станешь крутым парнем.
Врут - это когда наобещаю золотые слитки и на этом все заканчивается.
Со стороны Поплавского, не будучи еще депутатом от Черкас, было сделано намного больше чем от городских нардепов!
Ну а если считать вполне адекватный и четкий план "голим популізмом"... то о чем вообще можно говорить с вами ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #46 ОК 06.12.2013 10:55
Цитую Олена К.:
Ось так Зубики і прощли. Ремонтували і зеркала повісили, а тепер з ПР голосують. А хто їх вибрав? Ми - бо зеркало повісив. Не вимагайте в кандидатів до ВР ремонти і т.д., вимагайте, щоб місцеві комунальні госпадарства, депутати, мери і т.д. цим займались - тобто своїми обов"язками.

підтримую - ці питання потрібно вирішувати на рівні міста, "напрягати" місцевих депутатів, керівників. І тоді київські кандидати не будуть сюди лізти - свої будуть. А щодо Зубика, то всіб так працювали: у нього піар - це його робота і не слабенька.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+50 #45 Сергій з Кривалівки 06.12.2013 10:29
Невже наше славне козацьке місто можливо так задешево купити?!... Згадайте Шуфрича, Зубика! Від 20 до 200 гривен у зуби та пустопорожні обіцянки... Черкащані, не робіть із себе посміховисько!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+38 #44 Нестор Іванович 06.12.2013 09:50
Боже, яке невігластво, який голий популізм, цей чоловік або не в адекваті, або велечезний брехун.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+39 #43 Уксус 06.12.2013 09:03
Поплавок совсем плохо думает о черкасщанах, если надеется, что этот чес проконает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #42 Пересмешник 05.12.2013 23:28
Все говорит за то, что Поплавок может быть отличным мэром-затейником. Думаю, он сумеет сделать из унылого Черкаго туристическо-фольклорную столицу. Все в городе будет подчинено этой высокой цели. Горсовет проголосует,за то что до 24.00 жители города должны перемещаться по улицам исключительно в национальных костюмах. На случай контакта с иностранными туристами у каждого аборигена должен быть набор из паляныци с салом, бутля настоянки на кропиве. Тулубовски наболевший вопрос загрузки аэропорта с речвокзалом отпадет сам собой. Деньги из карманов туристов польются рекой. Аж дух захватывает от такой нью-перспективы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #41 федор принципиальный 05.12.2013 22:31
Интересно сколько бабла оставит поплавок в Черкассах на подкуп неустойчивых в соих мнениях...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #40 сергей 05.12.2013 21:28
У Поплавского на трссе Киев-Одесса есть сеть ресторанов,если его Черкащане изберут,посроят ,за их счет,ресторан"Черкаских Л*хов",так что ГОЛОСУЙТЕ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #39 bob 05.12.2013 21:25
дай тисячу за плакат на балконі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100