реклама

реклама

11 грудня після чергової нічної спроби «Беркуту» витіснити людей з Майдану Незалежності на сцену до українців вийшов єдиний кандидат у народні депутати від опозиції у виборчому окрузі № 194 з центром у Черкасах Микола Булатецький.

Привітавшись із громадою, Микола Іванович повідомив, що повернувся із суду, «де в черговий раз банда Януковича і його компанія хотіла зняти його з виборчих перегонів».

Нагадаємо, що суддя Київського апеляційного адміністративного суду Лариса Борисюк залишила без розгляду позов депутата Черкаської міської ради від Партії регіонів Олексія Арсенюка про зняття з реєстрації кандидата в народні депутати Миколи Булатецького у ВО № 194 з виборчих перегонів.

На переконання самого Миколи Івановича, суд не зняв його з реєстрації, «бо переляканий нічним поривом людей».


– Суд хотів зняти мене з перегонів. Але я переконаний: вони перелякані. Саме дії Майдану не посміли цього зробити. Хочу перед вами стати на коліна! Я довгі роки борюся із цим бандитським режимом. Були навіть моменти, коли мені здавалося, що я один. Вони (представники влади, – ред.) у мене в житті мандат народного депутата забрали тричі. Рік тому знову забрали. Тому я знову разом із вами маю перемогти. Я вас запевняю: ми обов’язково переможемо 15 грудня. Але найважливіше – те, що сьогодні ми фактично перемогли режим. Я в цьому на 100 відсотків переконаний. Тому сьогодні я відчуваю щастя. Я дійсно хочу стати перед вами всіма на коліна, – і Микола Іванович став на коліна перед тисячним Майданом.

У відповідь люди почали скандувати «Молодець!»

– Дякую за підтримку, – продовжив Микола Іванович, – я переконаний, що ми остаточно переможемо цей режим! Я закликав і закликаю, що ми сьогодні – велика партія, партія українського народу. І цей народ переможе. Я стверджую: банда Януковича закликає нас до компромісу. Однак компроміс має бути один: вони мають здати усе награбоване і тоді полетіти, поїхати, поповзти з України.

«Майданівці» схвально загули.


– «Банду геть!» – почав скандувати Микола Булатецький. – Брати і сестри! Черкащина, де ми мешкаємо, має своїх славетних відомих синів. Богдан Хмельницький Київ узяв миром. Тарас Шевченко, Василь Симоненко... Хто не знає, я перепрошую, але цей великий син українського народу загинув у 28 років від катів. Він написав великі вірші, але ні на крок не відступив. Ми маємо на Черкащині і велику ганьбу, велику провину перед вами. Тому що, на жаль, на Черкащині народився брехливий папуга, ім’я якого…

– Олійник! – вгадали, кого мав на увазі черкаський опозиціонер.

– Ганьба! – закричав Булатецький зі сцени. – Друзі, прошу Вас без страху, без сумніву, в одному пориві – до перемоги. Слава Україні!

– Героям слава! – відповів Майдан.

ТУТ можна переглянути виступ Миколи Булатецького на Євромайдані.

передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+1 #14 черкащанка 22.12.2013 14:57
Булатецкий только кричать с майданов научился, как впрочем все политики и оппозиционери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 черкащанка 22.12.2013 14:56
А кто мне скажет что булатецкий сделал за столько лет для Черкасс?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Олег 14.12.2013 13:20
"А що я зробив для Черкас?" - не приходила вам така думка в вашу совкову голову?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Виталий 13.12.2013 16:18
Хай пан Булатецький краще розкаже про те як вкрав в селі Геронимівка клуб, який перебуває на балансі його СТОВа "Україна" а селяни на велике село немають де проводити дозвілля
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Фотограф 13.12.2013 09:52
Все эти майданы митинги прапоры НУЖНО было проводить поднимать ЗА НЕДЕЛЮ (а то и раньше) до саммита в Вильнюсе. Когда оппозиция тормозила принятие европейских законов а сейчас поезд ушел Или может ЕЕС сейчас в Киеве с пакетом документов для подписания угоды? Будьте честными опозиция банально рвется к власти. А потом что, когда будет эта власть захвачена? Возьмут кредит в МВФ с поднятием на 40% коммунальных услуг, как подписали убийственный и единственный в своем роде газовый договор. Когда печать кабмина возили в кармане, в Москву. Вспомните как министр Дубина был против и не подписал договор а Тимошенко самолично это сделала. Как Турчинов нарушая Закон без решения кабмина, дал добро на подписание этого же договора Или переловите бандытов как это сделал Луценко – министр МВС Турчинов – начСБУ? Как голова Веховной Рады Яценюк и его заступнык Томенко отменили льготы депутатам? Что им мешало это сделать? ПОЗОР .... Опять лезут на шею народа
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Уксус 13.12.2013 09:30
Цитую XOXOL:
Руки підняли наче "Хайль Гітлер", аж тошнить. :-x :-x :-x

100 пудов. Сеня и Турчинов конкретно зигуют, а Булатецкий "всегда готов!" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 кабул 13.12.2013 03:57
:-x Дійсно Булатецький не той , за кого себе видає.....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Артистка 13.12.2013 01:46
Сколько лет помню Булатецкого - ничего не сделал для города. Ему бы поговорить................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #6 Айболит 12.12.2013 23:48
Цитую XOXOL:
Руки підняли наче "Хайль Гітлер", аж тошнить. :-x :-x :-x

XOXOL, у Вас шото с животом ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Алена 12.12.2013 21:28
По-моему, это уже перебор. Театр одного актёра. Разочаровалась окончательно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100