Микола Булатецький, єдиний кандидат від опозиції по 194 округу, виграв апеляцію у Вищому адміністративному судді й залишається кандидатом у народні депутати. Нагадаємо, що днями Олексій Арсенюк, кандидат від Партії регіонів, подав скаргу до суду про недбалість ЦВК. На думку регіонала, Булатецький написав неточні дані в своїй автобіографії.

Вранці дорогою до суду опозиціонер зустрів цілі колони «тітушок», яких привезли з різних міст України. Зважаючи на масовість, Булатецький почав переконувати їх переходити на бік мітингувальників майдану із закликами «Зека геть!» Люди, що приїхали, мовчки йшли, опустивши голови, дехто закривав обличчя.

На запрошення черкащан, Микола Булатецький виступив перед майданівцями й попросив допомоги.

«Хотів би пояснити, що відбувається: тиждень тому на мене вийшли люди від групи, яку очолює губернатор Тулуб. Запропонували великі гроші – 5 мільйонів, щоб я пропустив їхнього ставленика – клоуна Поплавського, я відповів: «Пішли на… », вони сказали, що пропонують вдвоє більше, я сказав: «Двічі пішли на…». Тоді вони сказали, що ці гроші віддадуть у суд і там приймуть рішення про зняття кандидатури. Але тоді вони побоялися це зробити, бо побачили порив і силу Майдану, – звернувся до мітингувальників опозиціонер. – Зараз в Черкасах намагаються опрацювати сценарій: від імені Поплавського роздано 65 тисяч виборцям по 200 гривень. Це сценарій подальших президентських виборів, але останнім часом за підтримки Майдану, за підтримки українського суспільства цей процес зупинився: люди перестали брати гроші і не збираються голосувати за 200 гривень. Зараз уже почали ці гроші здавати на майдан. Тільки за один день ми зібрали 15 тисяч і сьогодні перерахуємо ці кошти на Майдан. Люди розуміють, що є перспектива змінити країну не за 200 гривень собі, а змінити, відправивши банду у відставку».

Після заклику сформувалася колона мітингувальників, які рушили до Вищого адміністративного суду, проте міліціонери заблокували вулиці. Попри перешкоди, частина майданівців таки дійшла до стін суду й вимагала винести справедливе рішення. За годину суддя повідомив, що апеляційна скарга залишається без задоволення й побажав удачі Булатецькому та чесної боротьби.

Після отриманої перемоги група підтримки разом з Булатецьким рушили на майдан.

«ЄвроМайдан впливає. Мєнти потихеньку стають міліціонерами, судилище потихеньку стає судом, а населення – народом. Ми тут стоїмо до перемоги», – резюмувала народний депутат Леся Оробець.

«Друзі, якби не ваш порив плече в плече, вони б точно зняли мене з перегонів, тому я схиляю голову перед вами, – продовжив Булатецький. – Обіцяю і клянуся: я ще так послужу Україні, бо наше життя присвячене Україні, а не цій банді. В останні дні намагаються приліпити, що я можу продатися банді регіоналів-мародерів, клянуся:  такого не буде.  Я ставлю питання: ця партія, як партія мародерів, фальсифікаторів і гнобителів українського народу, має бути заборонена. А разом з нею має бути і заборонена комуністична партія», - заявив опозиціонер і запевнив, що в понеділок Євромайдан посилиться ще одним народним депутатом.

передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
0 #7 віктор 20.02.2014 20:13
Ти Коля на гроші повівся, ганьба тобі ..........., ти не заслуговуеш поваги ганьба тобі Коля, тобі П... П.. запл....тив добре, підвів ти Юлю і народ України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Богун 16.12.2013 16:42
Тут однозначно пороблено, пане Миколо ...........! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Знахарь 16.12.2013 10:51
Не долго музыка играла, не долго фраер танцевал 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Буквоїд 15.12.2013 11:05
якщо хтось не помітив - це не стаття, а передвиборча агітація, див в кінці текста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Черкаси 14.12.2013 20:12
артист .....вый.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Галина Іванівна 14.12.2013 19:04
Булатецький продався владі. і всі його слова про "злочинну владу" це лише слова. Вся Україна побачила відео, де його вербує тушка Табалов. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Олена 14.12.2013 11:55
Дякую за статтю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100