Генеральний директор підприємства UKRAVIT Віталій Ільченко, якого партія «Слуга Народу» планує висунути на місцевих виборах 25 жовтня кандидатом у міські голови Черкас, провів свою першу пресконференцію в статусі політичного діяча.

2

– Я завжди з недовірою ставився до політиків, – зізнався Віталій Володимирович. – До багатьох із них і зараз маю такі почуття. Але чимало людей, яким я довіряю, закликали мене саме зараз узяти участь у політичній діяльності. Вони наводили розумні аргументи, і я почав вагатися. А після зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським,  зрозумів, що настав час робити зміни. Консультантів і критиків – мільйони, а тих, хто бере на себе відповідальність, – обмаль.

Ильченко

Представляючи Віталія Ільченка як майбутнього кандидата в міські голови Черкас, народний депутат України від «Слуги Народу» Олександр Завітневич назвав його одним із найкращих бізнесменів Черкащини й одним із лідерів думок підприємців України.

4

За його словами, Віталій Володимирович – людина «порядна, чесна, добра і професійна», яка готова і вміє працювати задля міської громади. Він має неабиякий досвід боротьби із злочинністю, корупцією та бюрократизмом: на нього здійснювали рейдерські атаки, всіляко заважали у відведенні землі під розвиток підприємства, проте він залишився працювати саме тут, у Черкасах.

– Моя мрія – щоб у нас у Черкасах, в усій Україні кожен мав рівні можливості працювати і змінювати життя на краще. Не «домовлятися» з тими, хто при владі про те, на що людина і так має повне право, а вільно трудитися. Ми повинні зрозуміти, що ми, народ, і є і державою, і владою, – наголосив пан Ільченко.

Як зазначив Віталій Володимирович, підприємство якого забезпечує аграрну галузь засобами захисту рослин, а працівників – гідною зарплатою і повним соціальним пакетом, продукція UKRAVIT експортується в різні країни світу і щороку оновлюється. Так, на часі презентація нового виробу – спеціального контейнеру, в якому можна вирощувати овочі, ягоди і зелень в будь-якій точці світу – навіть у пустелі, незалежно від наявності електроенергії і водопостачання.

Наразі відбувається формування команди, з якою Віталій Ільченко і «Слуга Народу» йтимуть у міську раду Черкас. Сам майбутній кандидат у мери переконує, що це буде команда професіоналів. Паралельно зі створенням команди йде доопрацювання програми кандидатів у міську раду Черкас. Незабаром очікується її представлення, причому кожний розділ програми презентуватиме саме той, хто в подальшому відповідатиме за його виконання.

1

– У співпраці з Президентом, Кабміном, Верховною Радою ми зробимо Черкаси найкращим містом України, – наголосив Віталій Ільченко.

Відповідаючи на запитання, чи не може команда «Слуги Народу» повторити шлях деяких своїх попередників, які, прийшовши до влади, включалися у корупційні схеми, Віталій Ільченко пообіцяв, що не даватиме красти жодному члену своєї команди і особисто повідомлятиме правоохоронні органи про всі незаконні вчинки своїх підлеглих, якщо такі будуть.

– Мені нема що приховувати, – підсумував свій виступ Віталій Володимирович. – Наше підприємство працює абсолютно прозоро й по-білому. Я б хотів, щоб так само працювала і міська влада Черкас.

Ильченко2

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Татьяна 21.10.2020 10:50
Самый честный и самый лучший. но таких обычно не выбирают, у не честных кандидатов анти реклама хорошо работает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Старый Механик 22.09.2020 13:46
Цитую Владимир:
Нормальный кандидат... людям лишь бы срач разводить...

Вот это то и странно. Вроде нормальный, вменяемый человек а пошел к зеленой *****. Это что же такое ему дали, чтобы он стал рекламировать эту ****? Какая сумма ****? За сколько его купили? Ни один ведь нормальный, вменяемый человек не станет связываться с зеленымы нещастямы чтобы не портить свою репутацию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #11 Светлана 22.09.2020 13:28
Цитую Сергій:
Казати про свою чесність і при цьому висуватись від партії відвертих брехунів. #фейспалм.
Ось просто цікаво, - за представника з якої чесної партії ви будете голосувати? Просто хочеться зрозуміти розподіл на брехунів і чесних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Владимир 22.09.2020 12:29
Нормальный кандидат... людям лишь бы срач разводить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Зінченко 17.09.2020 20:16
...де розповідь про Укравіт? про зарплати, про пільги, про відносини в колективі, про можливість працевлаштуванн я.....де???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 Сергій 13.09.2020 08:33
Казати про свою чесність і при цьому висуватись від партії відвертих брехунів. #фейспалм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #7 Мавр 13.09.2020 08:31
А чому ні? Інтелігентний,р озумний,удачлив ий бізесмет.
Не накрав,а своєю головою зробив бізнес.
Можливі зі смаком та не ліпитиме дешеву плитку на кожному кроці та загнуздає апетити депутатів-ворюг?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Безим 10.09.2020 19:58
прочерк топить за :-x кандидата в мери .Щось забагато його на ресурсі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Єгор 08.09.2020 13:55
:lol: :lol: :lol: :lol: Нє))) Одного клоуна вже обрали. В Черкасах не потрібен свій клоун. З нас Зелєнського вистачає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Микола 07.09.2020 11:52
Цитую Viktor:
А я б за нього проголосував... і проголосую!

Я — ні. У жодному разі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100