У суботу, в День міста, кандидат у міські голови Черкас від партії «Слуга Народу» Віталій ІЛЬЧЕНКО на Соборній площі представив черкасцям представників своєї команди, яка йде на на вибори в міськраду під гаслом «Мій вибір – Черкаси!»

Команда

– Десятки тисяч черкасців, які втомилися від корупції і брехні, сьогодні з нами, – сказав Віталій Володимирович. – Люди вірять, що зміни можливі, що вони відбудуться! Сьогодні ми готові представити вам нашу команду. Це – АТОвці, вчителі, медики, підприємці, люди, які люблять наше місто й докладають багато зусиль для того, щоб воно розвивалося і процвітало.

Віталій Ільченко наголосив, що серед пріоритетів черкаської команди «Слуги Народу» – розбудова соціальної інфраструктури (в тому числі спорудження садочка в мікрорайоні Митниця), налагодження якісного сполучення зі столицею (поїзд «Інтерсіті») , будівництво спортивного комплексу тощо. Кандидат у міські голови наголосив, що діє і діятиме в режимі постійної співпраці з Президентом України Володимиром Зеленським.

Ільченко  

– Ми – єдина команда, яка справді прагне змін, і ми переконані, що з нами ці зміни можливі! – наголосив Віталій Володимирович.

Відома в Черкасах спортсменка і громадська діячка Анна Тарапата зачитала декларацію про підтримку на виборах команди Віталія Ільченка, яку підписали 15 громадських організацій Черкас. А це - місцеві громадські організації, молодіжні об’єднання, спортивні та підприємницькі організації,  ветеранські організації воїнів АТО, громадське об’єднання переселенців зі Сходу, антикорупційні, медійні та інші рухи.

«Місто потребує сучасних рішень та інноваційних підходів в управлінні, – мовиться в декларації. – Але сьогодні Черкаси втрачають свою унікальність, втрачають час для свого розвитку та перетворюються на провінційний райцентр. Черкаси заслуговують на краще! Проведення реальних змін можливе за умови активного залучення громадських організацій, громадських активістів, професіоналів, волонтерів. Об’єднання наших зусиль – це важливий крок до таких змін».

Тарапата  

Громадські організації підтримують ідеї Віталія Ільченка про системний розвиток міста, підвищення достатку та комфорту містян, розв’язання проблем наповнення міського бюджету, отримання державних дотацій та інвестицій, реалізацію потужних регіональних інфраструктурних проєктів, будівництво дитсадків, спортивних комплексів, запуск швидкісного потягу «Інтесіті» до Києва. На їхнє переконання, такі проєкти Віталій Ільченко і команда партії «Слуга Народу» здатні реалізувати.

Команда Віталія Ільченка нині працює над розширенням свого складу і підготовкою стратегії розвитку міста та програми дій «Зе!Місцевих» після перемоги на виборах 25 жовтня.

– Повірте, кожен член нашої команди – це фахівець у своїй справі, – наголосив Віталій Володимирович. – Тому ми впевнені, що ми здатні подолати будь-які виклики, впевнені у власній перемозі! Долучайтеся до наших проєктів, щоб місто розвивалося, щоб воно стало містом дійсно щасливих людей, містом постійного розвитку. І щоб кожний, у кого запитають: «Яке місто ви вибрали б для життя?», відповів би: «Мій вибір – Черкаси!»

Преспідхід  

У коментарі «Прочерку» Віталій Ільченко розповів, що тісно пов’язав себе із Черкасами: тут живуть його батьки і тут втілилася його мрія – побудовано одне з найуспішніших підприємств Східної Європи і науковий центр.

Також з моменту представлення команди Віталія Ільченка розпочав свою роботу проєкт «Народний аудит». На майдані був встановлений «Відкритий мікрофон народного аудиту».  Кожен черкасець може поставити пряме питання міській владі, розповісти про проблеми, які трапляються на кожному кроці у нашому місті.

Віталій Ільченко заявив, що цей проєкт буде діяти й після обрання його міським головою, адже влада має бути відкритою та чути людей. Коли влада створює проблеми своїй громаді – така влада має скласти свої мандати та звільнити міську раду. Тому й запроваджено вперше в політичній історії України імперативний  мандат для депутатів. Саме таку ініціативу Президента Володимира Зеленського реалізовано у Закон про відкликання депутатів. Якщо обрані депутати не справляються зі взятими на себе обов’язками – виборці можуть таких депутатів відкликати з місцевих рад. Закон почне діяти саме з цієї депутатської каденції.

Відео дивіться ТУТ.


реклама

Коментарі  

 
+4 #11 Не па децки 06.10.2020 10:13
Рвутся все ******* во власть. Как оццы и деды, тоже хотят грабить и воровать всласть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Ирина 06.10.2020 00:10
Цитую mcart:
Спочатку нехай Зеленський повиганяє з Верховної Ради гвалтівників,
А Вы думаете, что зелёное ...что-то решает у нас в стране? Нет!, всем рулит Ермак и балаганная компашка, ... уже одурел от государственных дел, через пару дней поедет со своей овцой в Великобританию, встретится с Борисом Джонсоном, может быть с королевой и вообще развеется...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 mcart 28.09.2020 22:35
Спочатку нехай Зеленський повиганяє з Верховної Ради гвалтівників, споживачів послуг жінок з пониженою соціальною відповідальніст ю, "мама любит скорость", бажаючих стерелізувати черкасців, які опинились у соціальній скруті, вибачиться за переслідування волонтерів та військовослужбо вців, які сидять за гратами по надуманим звинуваченням припинить політичні переслідування, а на черзі позбавлення безвізу через недолугу політику. Не можна допускати до влади послідовників людини, яка знищує надію на краще майбутнє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Місцевий 22.09.2020 16:48
Сміттєпідприємс тво-це на два порядки пострашніш АЗОТУ. Це відчують ваші(ВАШІ) ДІТИ. Дякуючи ВАМ.Для цього і знадобився Сергійчук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Андрій 22.09.2020 11:59
Побачите поряд Зе-кандидата, гоніть його подалі: вони представляють партію гвалтівників в Верховній Раді, хоча і з погашеною судимістю, збираються вас стерилізувати, бо всі гроші перерозподілили на свої зарплати, використовують жінок, як проституток та "корабельних сосон". Брехня на кожному кроці, починаючи з "главаря".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Перехожий 22.09.2020 06:52
А чому не обіцяють подувати пожежне депо на Митниці, фундамент якого там закладений ще тридцять років тому? Тоді в Черкасах висотних будинків майже не було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 Андрій 21.09.2020 15:46
Ох, бідна ти, Україно, з такими слугами. І Черкаси бідні. Змінили зірку з телевізора Скічка на столичного олігарха Ільченка, а наміри знищити все і всіх так і залишилися. Навибирали слуг, а тепер мучимося. Ще як завод побудуть сміттєпереробни й чи який ті слуги там хотять, то не лише вночі вікна закриватимемо, а і вдень ходити будемо в распіраторах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 Катерина 21.09.2020 14:41
Нехай Ільченко свій гелікоптер краще покаже, яким щодня з Києва до Черкас літає. Скромний слуга, нічого не скажеш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #3 І сміх, і гріх 21.09.2020 11:31
Команда мрії. Ті, хто ще рік тому гидив Президента і Слуг народу, сьогодні очолюють список.
А де ж ті, хто кував перемогу на виборах минулого року? Волонтери, прихильники, які від першого дня підтримували цю команду?
Нема. Місця продали, кому за 10 тисяч "зелених", кому за 30. В районах області і до 50 доходило.
Зробили нас разом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Хм-хм 21.09.2020 11:08
Та шо ж це з тим поїздом?! Ну вчепилися як в антикорупційний захід! Мабуть зависла електричка і не знають куди приткнути!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100