реклама

реклама

Генеральний директор ДП НВК «Фотоприлад», регіонал Анатолій Бурківський – найбільший прогульник сесій Черкаської міської ради. З 31 жовтня 2010 року – дня виборів депутатів місцевих рад – вже пройшло 40 пленарних засідань сесій Черкаської міськради (станом на 3 липня). Проте Анатолій Бурківський відвідав всього 11 засідань.

Рідкий гість: Регіонал Анатолій Бурківський нечасто буває на сесіях міськради

Рідкий гість: Регіонал Анатолій Бурківський нечасто буває на сесіях міськради


«Ударівцю» Костянтину Єзерському також нечасто вдається вибиратися з Києва на сесії у Черкаси

«Ударівцю» Костянтину Єзерському також нечасто вдається вибиратися з Києва на сесії у Черкаси

«Ударівець» з Києва Костянтин Єзерський побував всього на 12 засіданнях.

Не надто відстають від своїх колег-прогульників і Микола Добровольський («Батьківщина») та Андрій Ковальчук («Фронт змін»), які побували лише на 13 засіданнях.

У минулому кандидат у мери Черкас, а нині голова Черкаської райдержадміністрації, регіонал Євген Влізло відвідав 15 засідань сесій.

Більше половини засідань також пропустили Віктор Дубина (позафракційний), який з 21 квітня 2011 року встиг відвідати лише 16 засідань (Віктор Дубина протягом кількох місяців визначався, бути йому депутатом міської чи районної у місті ради. Тому приступив до своїх обов’язків пізніше за інших колег), Валентин Кузьоменський («Батьківщина»), який відвідав 17 засідань, та Валентина Слуцька («Батьківщина»), яка відвідала половину – 20 засідань.

Щодо відвідування депутатами IV скликання засідань сесій Черкаської міської ради.

Не пропустили жодного засідання сесій регіонали Володимир Гудзенко, Ольга Сисоєва та вільна демократка Ніна Набокіна.

Лише 1 засідання сесії міськради пропустили Денис Ананьєв (Партія регіонів), а також вільні демократи Андрій Більда, Володимир Шиятий, Олег Ліходькін, Олександр Радуцький та Тамара Вороніна.

По два засідання сесій пропустили регіонали Віктор Горкун, Сергій Отрешко та Валерій Вишиваний, вільні демократи Наталія Даньковська, Денис Жмаєв, а також опозиціонери Володимир Мамалига («Екологія та соціальний захист») та Анатолій Коверський («Фронт змін»).

По три рази засідання сесій «прогуляли» Армен Акопян, Ігор Кіта, Олег Стадник, Ольга Швець («Вільні демократи») та Ігор Валовий (Партія регіонів).

Найменш витривалим виявися Володимир Шабанов із «Батьківщини», який залишав зал засідань у ході сесій аж 24 рази.

Щодо міського голови, то спочатку «Прочерку» інформацію про його відвідуваність у відділі з питань роботи ради не підготували, сказавши, що присутність мера не відслідковують, адже «він завжди сам веде сесій, тому майже не пропускає». Однак згодом цю інформацію нам надали.

За словами головного спеціаліста відділу Віктора Дем’яненка, міський голова за два з половиною роки пропустив 4 засідання сесій.

– Двічі він був у відрядженні, а двічі у відпустці, – уточнив Віктор Дем’яненко у коментарі «Прочерку».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Любители? 09.07.2012 23:12
Мнгие депутаты влезли в списки БЮТ по родству знкомству, думали поиметь себе мотивацию, но большинство им этого не дает и к себе не берет, Ковчег то не резиновый.Вот и не ходят хотя должны изобличать власть Мерзскую. Многие полезли в политику из разных спецух и кебы нет проанализироват ь выступить. Вот таких АППАЗИЦИОНЕРОВ город избрал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Колян 04.07.2012 08:35
я не пойму зачем депутаты вообще на сессию ходят, зал арендуют, можно по одному представителю с табличкой от Вильных Демократов 21 и Регионов 12 и все ... любой вопрос как говориться решен, а лучше одну общию 33 голоса подняли и все ОК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 федор припципиальный 03.07.2012 17:39
а кто постоянно ходит те ш..... в их обязанность входит тянуть руку под потолок разворовывать городской бюджет посмотрите областной центр без дорог тротуаров светофоров коммунального транспорта сплошной треп в течении последних шести лет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Читач 03.07.2012 11:17
Слуги народа, м**!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 саша 03.07.2012 10:26
а можно лиши депутата статуса за систематические прогулы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100