реклама

реклама

Телеведуча черкаського телеканалу «Вікка» Марина Манго у своїй авторській програмі «Стильне життя» розповідає глядачам секрети моди і стилю. Не зраджує своєму власному стилю й сама Марина. Завжди бути особливою їй допомагає власна колекція рукавичок. Не так давно вони й допомогли Марині Манго стати гостею ранкового шоу на Першому національному «Легко бути жінкою».

– Мариино, що спонукало так полюбити цей дещо призабутий предмет жіночого гардеробу, щоб почати їх колекціонувати?


– Точкою відліку стали рукавички, які я виготовила сама ще студенткою. Дуже хотілося мати щось таке ефектне в одязі, щоб підкреслити свою індивідуальність. Але історія почалася ще раніше. Я – з багатодітної родини. Одного разу мені перепала в спадок від старшої сестри дуже красива гіпюрова блузка. Ось її я, не замислюючись, і почикрижила й, прислухаючись до внутрішнього чуття, зшила перші мітенки (рукавички без пальців, – ред.) із мережива. Вийшло, зауважу без зайвої скромності, дуже елегантно. Ансамбль довершили зшиті пізніше лосини. Всі дівчата заздрили, такий був фурор. Звісно, коли рукавичок стало не 2-3 пари, довелося підшукати валізку для зберігання.


– Колекціонери дуже бережливо ставляться до предмету колекціонування. А як ти?

– Усі мої рукавички несуть особливий настрій. Одні я одягала на 3-річчя своєї програми, є у колекції мої улюблені весільні мамині рукавички, є такі, що нагадують про друзів та прекрасні часи, проведені разом. А ще я дуже люблю довгі червоні атласні рукавички, як у Джулії Робертс.

– Ідеальні рукавички. Якими вони мають бути?

– Дуже важливо, щоб рукавичка гарно сиділа. Руки в усіх жінок різні. Я ось завжди чомусь вважала, що у мене великі руки, як для леді. Можливо, звідси й народилась моя любов до рукавичок, які фантастичним чином перетворюють руку, та й, одночасно, її господиню, надаючи особливого шарму. Власниця рукавичок, які гарно сидять на руці, враз стає іншою, я б сказала, витонченішою.


– Ти, певно, уже мрієш про нові поповнення колекції…

– Звичайно! На традиційний Різдвяний бал хотіла пошити собі нові рукавички, які б підійшли до бальної чорно-сріблястої сукні. Обов'язково знайду потрібний гіпюр. Я вже у передчутті – якою я буду в них королевою! До того ж, давно мрію провести Різдво у Празі. Чому б мені не придбати собі й до цієї нагоди ще одні рукавички?!

– А як усе було на ефірі? Вдалося підкорити Сумську?

– Відшукали мене сценаристи цієї програми. А допоміг нам познайомитися всюдисущий інтернет. Саме через всесвітню мережу вони дізналися про мою авторську программу «Стильне життя» і  помітили своїм професійним поглядом, що час від часу на мені різні рукавички. Мені було вкрай цікаво побувати на одному з провідних телеканалів країни навіть не заради участі. Я ж телевізійник, котрому важливо побачити цю знайому «кухню». Добре, я телевізійник, і для мене весь цей передзнімальний «дурдом», вся ця дивовижна для звичайних людей атмосфера, цілком рідні. Іншим гостям, які вперше опинилися у такій обстановці, мабуть, було важче. До речі, цього разу ситуація складалася так, що спізнювались, причому критично, наші ведучі – Ольга Сумська і Віталій Борисюк. Ефір повинен був початися рівно в 10. 00, а вони з'явилися у студії о 10.07. Врятував ситуацію і, само собою, ведучих, прем'єр-міністр Микола Азаров. Якраз на каналі ішов його виступ, який дещо несподівано затягнувся.

Атмосефра, як на Байконурі, – очікування, потім швидко іде відлік: три, два, один. Ефір! І всі сварки й розборки з непунктуальними ведучими – уже в минулому. У кадрі посміхаються, тому що до глядача завжди важливо йти з хорошим настрєм.


– А яка в житті знаменита Роксолана?

– Ольга Сумська доволі комунікабельна, хоч у реальному житті завжди залишається актрисою. Здається, що один раз створивши для себе певний образ, із нього вона вже не виходить. Вона – безперечно, зірка. Звикла до виняткової уваги до себе, тому навіть нас зуміла представити так, щоб ми трішки, але залишилися у тіні її зіркової персони. На шоу я була передостанньою героїнею. Приїхала з заповітною валізкою, де зберігаю свої рукавички. Оля відразу почала всі ці скарби роздивлятися – вийшла невимушена бесіда, жіноча розмова.


– Ти помітила, на які з рукавичок упав її погляд?

– Дуже сподобались чорні рукавички у білий горошок. Навколо них і закручувався увесь сюжет про мою колекцію. Чоловік Сумської і співведучий Віталій Борисюк влучно вставляв свої чоловічі репліки при нагоді, і це також було цікаво. Пам'ятаю, схитрив, запитавши: «В яких рукавичках я більше всього подобаюся чоловікам?» І коли я відповіла, що у тих, на які звернула увагу його дружина, він радісно помітив, що і йому вони припали до вподоби.

Тетяна Балякіна, газета «Акцент»

реклама

Коментарі  

 
+20 #1 Смайл 17.11.2012 08:57
Марина, ты умничка,но развивай идею. Предложи как-нибудь после эфира Олеговичу,котор ый одержим "привабливостью", но не там ищет, на табачке создать винтажный музейчик( все-равно площади гуляют). У меня, например, с пол-сотни галтуков(не ношу вообще, но грех было тренды по сэкондам не скупать по пару гривен, если стоят 10-20 долл. Отдам бэзвозмэзддо)В Чехии в магазине видел мини-музей обуви-сандали там, платформы всякие...Прикольно.)Солнцезащитные очки, ремни, сумки...Главное-чтоб не нафталин, а действительно стильные вещи из прошлого в хорошем состоянии.А где тебя найти, я знаю. Удачи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100