реклама

реклама

Зимові канікули для вихованців Багатопрофільного молодіжного центру розпочалися презентацією їхніх виробів на виставці-конкурсі «Мистецтво оригамі», яку заклад організував та провів 25 грудня.

1


9

Цьогоріч талановита дітвора Центру підготувала на конкурс неймовірне розмаїття паперового дива на тему «Україна переможе!».

7

Загалом на виставці експоновано вироби у номінаціях: «класичне оригамі», «просте композиційне оригамі», «сувеніри на основі оригамі», «одяг, аксесуари, прикраси», «кусудами», «друге життя старої книжки» та «гофрування». 

5

Дитячі роботи компетентне журі закладу оцінили за візуальне враження, трудомісткість виготовлення, композиційність, оригінальність задуму, якість, відповідність вимогам дизайну та відзначили високий рівень виконавської майстерності юних митців.

4

15 кращих виробів візьмуть участь в обласній виставці-конкурсі «Мистецтво оригамі», яка відбудеться у комунальному закладі «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

3

2  

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Кінолог 30.12.2023 19:02
Цитую Пес Патрон:
по своєму рейтингу, йде далеко попереду собаки зеленого.

Маєш на увазі безуглу? Але я б не став порівнювати цю ... з кращим другом людини....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пес Патрон 30.12.2023 14:07
по своєму рейтингу, йде далеко попереду собаки зеленого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100