реклама

реклама

Під час перших «сліпих прослуховувань» четвертого сезону проекту «Голосу країни. Перезавантаження» команда Тамари Гвердцителі поповнилася відразу двома вокалістами. Ними виявилися 31-річні брати-близнюки з Черкащини Юрій і Анатолій Дорошенки, йдеться на сайті «1+1».


Хлопці з усмішкою згадують, як вчилися співати. В дитинстві вони не вимовляли букву «р», тож співи були одним з елементів тренувань.

– Співати ми починали з того, що вимикали в нас світло в селі. Ми сідали біля плитки, запалювали лучину з мамою, і мама співала нам пісень, а ми за нею, – кажуть брати.

Уже більше 10 років Юра з Анатолієм професійно займаються вокалом. У рідних Черкасах вони частенько підзаробляють співом у розважальних закладах і на корпоративах.


Іще під час кастингу брати розповідали, що на «Голос країни» приїхали не лише, щоб себе показати, а ще й щоб наречених знайти. І, мабуть, фортуна таки прийшла до них, бо на «сліпі прослуховування» хлопці прийшли в супроводі жіночої групи підтримки.

Близнюки з перших нот полонили всіх глядачів у залі не лише своїми голосами, а ще й своєю харизмою. Вони виконали пісню «You’re my heart laitvers».


– Хочеться дарувати той позитив, який ми накопичували роками, тим, у кого цього немає, – поділилися своїм бажанням після виступу брати.

Не втрималася, зачарувалася і повернулася до Юри з Анатолієм Тамара Гвердцителі. А побачивши, який їй попався дует, ще більше зраділа.


– Вони можуть покорити серця і аудиторію своєю теплотою, – сказала вона і відразу запросила хлопців до Грузії.

Сподобався дует і Святославу Вакарчуку, який назвав виконання пісні «злагодженим». Похвалила їх і Ані Лорак, яка подякувала їм за позитив і гарний настрій. Натомість Сергій Лазарєв зазначив, що це гарний набуток в команді Гвердцителі.

Фото з сайту 1+1, а також соціальної мережі «Вконтакті»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #1 POP 07.03.2014 17:05
стыдно, что у Гвердцители попсовики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100