Вельми нетиповий сюрприз мають намір організувати на честь Міжнародного жіночого дня для прекрасної половини Золотоноші міська рада та місцевий завод дитячої питної води “Еконія”. 5 березня усіх жінок запрошують на ексклюзивний захід до міського Будинку культури. Цього дня у зазначеному закладі майстер-клас на тему “Стратегія щастя” проведе відома в Україні телеведуча, сценаристка, письменниця та ресторатор Маргарита Січкар. Про це повідомляє zolotonosha.ck.ua.


Автор ініціативи, що позиціонує себе, як абсолютно щасливу матір трьох дітей, ділитиметься секретами жіночого щастя із усіма жительками Золотоноші, що виявлять бажання відвідати зустріч. Розпочнеться майстер-клас о 12-й годині, а під час його проведення організатори обіцяють не лише відкриття таємниць жіночого щастя, а й розіграш призів.

Маргарита Січкар – людина, котра, не зважаючи на свій яскравий та насичений спосіб життя, встигає координувати всі проекти не на шкоду своїй родині. Навпаки – для власного задоволення. Перелік сфер діяльності цієї жінки справді вражає. Вона – бізнес-тренер, автор майстер-класів, навчальних програм, книг («Щоденник ресторатора», «Життя без паніки. 25 способів жити з користю для себе», «Щоденник успішної жінки»), реаліті-шоу («Історія одного ресторану», «Комунальна квартира»).

В якості соціального іміджмейкера реалізувала немало благодійних, та архітектурних проектів. Крім того, має досвід телеведучої у проектах «Шустер LIVE» (ICTV), «Історія одного ресторану: Комунальна квартира» (“Перший”), «Кухня на шпильках» (Максі-ТВ), «Сім’я» (1+1).

- Я прокидаюся щасливою вранці, бо попереду мене чекає яскравий і насичений день, у якому є мої улюблені люди і мої улюблені проекти. І я вірю, якщо в мене вийшло все це поєднати і змінити своє життя, то у Вас теж вийде, – говорить зазвичай Січкар, пояснюючи свою історію успіху.

Головний девіз цієї жінки – щоб зробити щасливим когось, слід почати з себе.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100