Незвичайний фотопроект організували у Черкасах! Красуні-черкащанки влаштували фотосесію на фоні розбитої та застарілої техніки для ремонту доріг аби привернути увагу місцевої влади та громадськості до жахливого стану технічного обладнання. Фотопроект отримав назву «Ремонтна бригада 911», пише ГромЧе.


– Стильні образи дівчат-красунь контрастують із напівзруйнованою старезною технікою, яка тільки й годиться, що для фотосесій. Працювати з цим обладнанням небезпечно, та й результати навряд чи будуть задовільними, – написала на своїй сторінці у соцмережі черкащанка Анна Кривопишина, яка й розробила концепцію зйомок. – Так коли ж у Черкасах з’являться нормальні європейські дороги? З такою ремонтною технікою відповідь однозначна – ніколи! Зате фотографуватися з цим унікальним раритетним реквізитом одне задоволення!

Над образами моделей працювали:

MUA+зачіски – Богдана Черненко-Люлько, Наталя Бибик

MUA: Юлія Прохач-Хоменко, Валентина Владімірова, Анастасія Нагній

Фотограф – Олександр Якимович

Обробка фото – Diana Lange (Colorado, USA)

Організація і концепція зйомок – Анна Кривопишина






реклама

Коментарі  

 
+2 #6 фотограф 06.04.2016 17:05
надо было брать полный кадр с 24 1.4, тогда было бы гораздо лучше, а так фокусное
подобрано неверно, да и постановка с ракурсом хромает - основной акцент нужно было на девушках делать, а фотограф непонятно что снимал - каток с зилом, или дам ?)ни глаз не разглядеть, ни прядей волос - дилетанты ) похоже снимала тоже дама
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Москалю Чарівнику 06.04.2016 15:36
Класно сказано в десятку. Тощі, худі, пристаркуваті "шкури", роздовбані як техніка та самі дороги, все в підстать. Ім по лопаті в руки, нехай їдуть в рванні латають ями, старі чілійські "...тутки". "Фотосесія", ну скажу чесно, насміявся, побільше б такого для підняття настрою на хворому тілі суспільства та буденних проблем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Факт 05.04.2016 12:45
Место съемки челуаш, предприятие банкрот.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Лілілілія 03.04.2016 15:18
Фотосесія гуд, тільки який сенс вкотре нагадувати про розбиті дороги? В Черксах з'явилась якась громадська організація яка паралельно держ. органам що може котролювати хід ремонтних робіт - НІ! Чи десь є у відкритому доступі інфа про планові роботи і хто їх виконуватиме - НІ! Тобто ніхто не хоче брати відповідальніст ь на себе, лише недолугі жарти про розбиті дороги. КОЖЕН з нас якщо був би він причетний до ремонту доріг - крав і халтурив, тому потрібен всебічний громадський контроль з звітуванням!!! А поки громада не може "родити" ініціативу то будемо користуватись розбитими дорогами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 Москаль Чарівник 03.04.2016 10:48
Полнєйша гармонія. Моделі такі самі роз....., як і тєхніка. Маладєц афтар!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 марина 03.04.2016 10:26
Хорошая и красивая работа. Чтобы наши чинуши, меры, депутаты так выполняли СВОЮ работу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100