реклама

реклама

Ретривери, спаніелі, тер’єри, бульдоги… Вихідними у Черкасах відбувалася традиційна виставка породистих собак.

 Олена Макаренко відвідала виставку зі своєю улюбленицею Ліндою.

disk2 101

Прийшла на захід із найбанальніших міркувань: знайти для своєї собаки пару. А ще хотілося показати, чого нас у школі собаківництва навчили. Учасників було дуже багато. Можете собі тільки уявити, я була 98. А після мене стільки ж, – усміхнено розповідає пані Олена. – Найприємнішою було не просто брати участь у конкурсі, а спостерігати за  різношертністю порід і за стосунками між господарем та їхнім улюбленцем. Дивлюся, хохлатка бігає. Як на мене, то уродець і все. А господарка стоїть і дивиться з такою любов’ю, до обожнення навіть.

disk2 079

Участь у змаганнях взяло понад 200 собак. На трьох рингах (що на території ДЮСШ, Соснівка) незалежні експерти з Києва, Уманні та Кременчука визначали переможців у своїй породі.

disk2 053

­Було надзвичайно багато конкурсів. Серед них «Веселі старти», показові виступи з подоланням перешкод, конкурс на найпрожорливішу собаку, конкурс на схожість господаря з улюбленцем. Кожен учасник отримав медалі та дипломи, – каже керівник Черкаського обласного клубу собаківництва товариства товариства сприяння обороні України Наталя Кривоколінська.

Принадою цьогорічної виставки  було «Джинсове паті».

disk2 109

Я вже втретє на виставці собак. Але нічого подібного ще не бачила. Господарі не полінилися і пошили своїм улюбленцям дуже оригінальні наряди. Скільки позитиву! З 10:00 до 15 години пробула у парку, але ні голоду, ні втоми… Люди не ставляться один до одного так, як собаки до собак. Їм байдуже, багатий ти, чи бідний, чистий чи брудний. Палаючі очі і все. На таких заходах набираєшся любові і найприємніших почуттів, – натхненно ділиться враженнями любителька собак Ніна Лаврікова.

Олена Макаренко разом із ретривером Ліндою перемогла у конкурсі "Схожість собаки і господаря"

Олена Макаренко разом із ретривером Ліндою перемогла у конкурсі "Схожість собаки і господаря"

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Helen 28.09.2011 00:07
А хохлатка,между прочим,очень симпатичная собачка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100