реклама

реклама

У Черкасах проживає подружжя, яке має значні результати у спорті.

Танцівниця Ольга Айдашева (Мельник), кар’єра якої стала вдалим продовженням на тренерській роботі, досягла чималих висот як спортсменка, демонструє чудові результати як дитячий тренер та є фаховим, принциповим і вимогливим суддею на змаганнях.

Народилася Оля в Черкасах. Спортом почала займатися ще до школи. Дівчинці одразу сподобалися бальні танці та й успіх не забарився: ледь не з перших років Оля стала переможницею чемпіонатів міста й області. Понад дванадцять років незмінним партнером був рідний брат Костянтин Мельник. Разом вони результативно виступали як на чемпіонатах міста, так і на всеукраїнських й міжнародних змаганнях. Вся країна знала переможний дует Мельників. У 2005 році Олі присвоєно звання кандидата у майстри спорту України зі спортивних бальних танців. А згодом була Польща, Нідерланди, Росія...

З 2011 року по 2013 рік Оля танцювала з новим партнером – Ігорем Диким. Як результат – неодноразова перемога на Кубку міського голови Черкас. У 2013 році вони стали єдиною парою зі спортивних бальних танців, яка представляла Черкаську область на міжнародних змаганнях в англійському Блекпулі. У цілому в арсеналі Олі нараховується понад 100 дипломів та медалей різного ґатунк у.

З 2013 року Ольга почала займатися підготовкою наймолодших спортсменів. Саме ці дітлахи представляють наше місто на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, як це робила їхня вчителька Ольга Айдашева (Мельник).

Чоловіком  Ольги став Ернст Айдашев, кандидат в майстри спорту України з бодібілдингу, який теж відомий як неодноразовий переможець всеукраїнських та  міжнародних змагань, а ще персональний тренер з бодибілдингу та фітнесу.

Вони звичайна родина, яка живе незвичайним спортивним життям, яке складають тренування, змагання, обмін досвідом та прості людські радощі.

До відома:

Ольга Айдашева (Мельник) - професійна танцівниця, неодноразова чемпіонка України зі спортивних бальних танців, фіналістка міжнародних змагань зі спортивних бальних танців, професійний танцюрист / хореограф в міжнародному стандарті і латино американских танцях, американському стилі, професійна  танцюристка за версією Асоціації Спортивноого Бального Танцю України, Всесвітньої Танцювального Союзу та Національного Танцювального союзу Америки.

Ольга та її  рідний брат Костянтин Мельник, який став партнером для неї, протанцювали разом понад 12 років і здобули безліч нагород (Міжнародний фестиваль спортивного танцю "Київський вальс - 2004" фіналіст; Міжнародний відкритий Чемпіонат "Кубок Ялти -2007" фіналіст; Міжнародний чемпіонат зі спортивних танців "Київ Open - 2007" фіналіст; Національний чемпіонат України 10 танців –  фіналіст; Національний чемпіонат зі спортивних танців «Молодь 2004 - 2008" ЧЕМПІОН; Національний відкритий рейтинг та класифікації зі спортивних танців –  Змагання "Зустріч друзів" -2013 – ЧЕМПІОН; "Кубок мера Черкаси" ЧЕМПІОН т.д.)  2012-2013національне визнання багатьох експертів у сфері танцювального мистецтва. Здобуті значні міжнародні, національні нагороди з 2013 по 1997 рік: 8 національних золотих медалей, 3 національних срібних медалей, 6 національних бронзових медалей, 14 національних фіналів, 5 міжнародних фіналів. Ольга разом з братом Костянтином мають величезний досвід не лише як танцюристи, а і як хореографи.

Ернст Айдашев – кандидат в майстри спорту України з бодібілдингу, чемпіон IFBB 2012 (Бодібілдинг до 85 кг)(Україна, Черкаси); IFBB абсолютний чемпіон з бодібілдингу 2013 (Україна); фіналіст всеукраїнських змагань 2014 (Львів, Бодібілдинг до 90 кг); бронзовий призер Чемпіонату України з бодибілдингу 2014 (Бодібілдинг до 90 кг); володар сертифікату персонального тренера NFPT (Національна федерація персональних тренерів США); фіналіст відкритого чемпіонату Нью-Йорку 2016 з бодібілдингу (4 місце)NPC Steve Stone Metropolitan. Досвідчений персональний тренер з бодибілдингу та фітнесу.

Про це повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Кто всё это 15.07.2016 23:04
подружжя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Завзагс 07.07.2016 10:20
Я і Сара, кльова пара, роза і тюльпан...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100