реклама

реклама

Вчора для черкаських дітей у школах пролунав перший дзвоник. Своїми фотографіями а також світлинами своїх чад на святкових лінійках охоче діляться в соціальних мережах і черкаські політики.

Так, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко опублікував фото зі своєю донькою, яка пішла до першого класу.

«Перший раз у перший клас. Дорога моя донечка, вітаю тебе з твоєю першою хвилиною навчання!», - написав міський голова.

Його дружина Валерія Бондаренко також приєдналась до привітань. Вона у свою чергу написала:

«Бажаю всім міцного здоров'я, щастя та легкої стежки у житті! Щоб вони завжди сяяли наче сонце, легко здобували знання, росли дружньо під чистим небом нашої Батьківщини. Щоб домагалися завжди постаставлених цілей і становлячись великими людьми ніколи не забували своє коріння! Зі святом шановні учні і студенти!»

Інша ж донька міського голови стала студенткою. Її світлиною Анатолій Васильович також похвалився у соціальній мережі.

Четвертокласника Германа до школи відправила його мама, так як батько - секретар міськради Олександр Радуцький устиг побувати на святкових лінійках відразу в декількох школах – №2, №18 і №9.

Фото видання "Дзвін"

Фото видання "Дзвін"


«Щасливі очі маленьких школярів – це неймовірно. Отримав масу енергії та заряду позитивного настрою на цілий рік. Коли їх бачу, то розумію – саме для цього підростаючого покоління я і маю працювати. Робити їхнє навчання у школах комфортнішим - вважаю справою честі, оскільки неодноразово про це казав батькам учнів. Тому поступово рухаємося у цьому напрямку», - написав Радуцький.

А депутат Черкаської міськради Руслан Зоря опублікував фото зі своєю донькою Марією, яка пішла до 11 класу.

Крім цього, депутату здалось, що на святкуваннях було забагато пафосу.

«Можливо було вже забагато пафосу під час вранішніх лінійок, виступів різних директорів, можновладців, депутатів, підприємців, проте, і я добавлю трохи слів подяки та побажань. Як би там не було, на якому б рівні не знаходилась наша сьогоднішня освіта, все ж таки велика подяка вчителям, які несуть на собі ношу вкласти в наших дітей «вічне, добре, світле». Хтось це робить креативно з новаторськими підходами, хтось творчо, хтось керується нормами, ще закладеними Коменським і Макаренком. Але всі вони докладають зусиль, щоб ті піщинки знань сформувалися в твердий бастіон інтелектуального розвитку та світосприйняття».

Колишня голова Черкаської облради Валентина Коваленко відправила до першого класу свою внучку Оріянку. Як зазначила донька пані Валентини Людмила Коваленко, до школи першокласницю проводжали всією родиною.

«Побажайте нам смачного: ми з'їмо граніт науки!» Про таке сьогодні у школі запевнили учні. А у нас першокласниця! Вражень багато і всі хороші! До першого класу Оріянку повели усією родиною!», - написала пані Людмила.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Шторму 09.09.2016 21:09
Цитую Шторм:
Тоха-Шаріков-красавчик.Залізний Фелікс.

Значно краще, аніж твій ботанік Сірожа з Мошен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #3 депутат 04.09.2016 13:53
Діти для всих є дітьми, і дуже хочеться, щоб відношення до них в школі, було одинаковим, не залежно від статусу батьків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 провінція 04.09.2016 08:40
джинса
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Шторм 02.09.2016 14:48
Тоха-Шаріков-красавчик.Залізний Фелікс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100